Richard Siemko: Je nepřípustné, aby menšina terorizovala většinu!

07.11.2011 7:34

Taková silná slova jsme mohli dnes zaslechnout z úst pana Gazdíka. Jak přízračné, že zrovna takto se vyjadřuje člen vládní koalice, která zcela očividně je vytvořena na základě menšiny, ve volbách obdrželi jen 37,2 % hlasů oprávněných voličů. A přesto se ohání demagogickým výrokem a dokonce opepřeným slovníkem teroristů.

Richard Siemko: Je nepřípustné, aby menšina terorizovala většinu!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí MIroslav Kalousek (TOP 09) vedle premiéra Petra Nečase (ODS) ve sněmovně

Pro velkou většinu obyvatel této republiky, až tři čtvrtiny, je tou menšinou, která terorizuje velkou většinu právě ona uvedená koalice, tvořená kromě jiného i pánem Gazdíkem. Možná, že i pan Gazdík již ztratil smysl pro realitu, a není schopen si uvědomit svou zaslepenost.

Bezcitnost členů vlády a koaličních stran přestoupila hranici, kdy následky setby, kterou zaseli, budou pro ně katastrofální. Sledují v posledních dnech dění v parlamentu, vyjádření různých politiků a nemůžu jinak, než konstatovat, že již začínám chápat, proč lidé dali po válce své hlasy komunistům.

Arogance těch, kteří se pouhou zaslepeností necelých 40 % voličů dostali k moci, je tak velká, že přinese své zákonité ovoce. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Neboli nečiňte těm ostatním to, co nechcete, aby oni činili vám.

Bezcitnost Kalouska, Drábka, Hegera, Nečase a dalších členů vlády vůči všem, kteří se nedokáži bránit a jsou zrovna postižení nějakou životní katastrofou, je do nebe volající. Například z úst Zaorálka jsme dnes mohli zaslechnout několik příkladů, které jsou již za hranicí bezcitnosti. Tady se již nejedná pouze o bezcitnost, ale o lhostejnost, která je žel spojená s vypočítavostí a ignorancí pudu sebezáchovy. Kdyby totiž tito současní vládní politici měli pud sebezáchovy funkční, museli by si uvědomit, že když takto bezcitně jednají vůči velké většině svých spoluobčanů, že jím to ti spoluobčané můžou jednou stejně bezcitně vrátit. Třeba si opět zvolí do čela komunisty, a ti jím vše, co bezcitně a bezcharakterně „vydělali" na většině ostatních, zase seberou, znárodní a je posadí do vězení.

Domníváte se, že to se již nemůže stát? Podle všech indicií v současném světě čeká lidstvo daleko větší katastrofa, než si vůbec dokážeme představit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka