Rudolf Mládek: Orbánova válka se Sorosem pokračuje

16.04.2018 11:40

Nově připravovaný maďarský zákon má uvalit na mimovládní organizace financované ze zahraničí mimořádnou 25procentní daň. Je zřejmé, že cílem Orbánovy vlády nejsou jen organizace živené penězi magnáta Sorose, ale většina tzv. neziskovek, jejichž představitelé, mnohdy velkoryse placeni, mají jediný cíl a tím je nucené osidlování Maďarska cizími státními příslušníky. Cíl veskrze zrůdný a nebezpečný. O žádnou pomoc uprchlíků se totiž v tomto případě nejedná.

Rudolf Mládek: Orbánova válka se Sorosem pokračuje
Foto: Archiv Rudolfa Mládka
Popisek: Rudolf Mládek

Orbán se stává vzorem v odporu k EU

Orbánova válka proti přetvářce, lži a především Německem vynucovanému kolektivnímu pro-migračnímu idiotismu slavila v nedávných maďarských volbách opět úspěch. Je to logické. Ještě nikdy od minulého století nebyla Evropa tak zahlcována lží, ještě nikdy slovo „solidarita“ nenabylo tak obludného významu jako v řeči kancléřky Merkelové, ještě nikdo státům v Evropské unii (EU) nevyhrožoval například zastavením finančních korupčních dotací, jako to činí současná politická osa Brusel-Paříž-Berlín. Skutečnost, že ze Spolkového sněmu Německa zní hlas, že politika Německa není správná, (Pozn. Dubnový projev Alexandera Gaulanda z AfD), je nadějí na to, že politika přetvářky a nesmyslného a sebevražedného sociálního inženýrství nemá v Evropě vyhráno. Po italských a maďarských volbách to vypadá spíše opačně, tedy že se zdravý lidský rozum vzbouřil. Konečně a oprávněně.

Římská Západní Evropa

Morálně upadající Západní Evropa, která si namlouvá, že miliony nevzdělaných a náboženstvím svázaných migrantů na ni bude pracovat je trefně přirovnávána k zaniklé Římské říši, která vykazovala stejné nebo velmi podobné prvky jako dnešní nemalá část dnešní Západní Evropy. Je příznačné, že bezdětní státníci řeší problémy stárnutí Evropy nikoliv podporou vlastní populace, ale dovozem v drtivé většině nepoužitelné pracovní síly, jejichž dovozní hodnotou má být sexuální apetit za každou cenu (více ZDE). Za cenu kriminality, vražd, strachu domácích obyvatel i politického přijetí takových prvků, jako je mnohoženství, kamenování, ženská obřízka a jiné zrůdnosti. Shnilost takového uvažování začíná v EU narážet a znovu tedy opakujme, že lepší je být chudým, ale svobodným, než pojídat sliby tučných dotací plných bruselského migračního moru. Ostatně z tzv. EU dotací má prospěch jen malá část občanů a dotace jako takové křiví vše: Charaktery, podmínky trhu, svobodu i národní sounáležitost.

Čekání na Godota

Členské státy v EU se (vyjma Spojeného království) rozhodly, že vyčkají údajné transformace EU. Protože ale o jakoukoliv transformaci či rekonstrukci nemají zájem ani Brusel, ani Paříž ani Berlín, je takové čekání jenom čekáním na Godota. Nepřijde. Politická špatnost, jako každá tomu v minulosti podobná, rozumí jenom odporu, jenom síle a jenom odhodlání získat svobodu zpět. Ano, o sjednocenou Evropu jistě stojí každý rozumný Evropan, ale o tento dnešní model Bruselu stojí jen Soros a jemu podobní „donátoři“. Jejich placení slouhové, a že jich i v České republice máme až dost, pak mediálně i jinak předvádějí to nejhorší, co Evropa od poslední války poznala. Není divu, že národy Evropy (postupně Poláci, Maďaři, Rakušané, Italové) se s Bruselem plánovanou likvidací svých národů nehodlají smířit. Měli bychom se přidat, dokud je ještě vůbec čas. Být dnes proevropský vyžaduje nebýt s tímto Bruselem.

(více informací k mimořádné dani ZDE)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…