Rusko-česká komora: Mezinárodní konference Žena - tvůrčí osobnost třetího tisíciletí

08.07.2013 16:30

Tisková zpráva Rusko-české smíšené obchodní komory

Rusko-česká komora: Mezinárodní konference Žena - tvůrčí osobnost třetího tisíciletí
Foto: red
Popisek: Rusko

Ve dnech 23. - 29. června 2013 proběhla v Moskvě a v Petrohradě IX.Mezinárodní konference  Žena - tvůrčí osobnost třetího tisíciletí  "Přátelství a spolupráce". Konference byla organizována Českomoravskou asociací podnikatelek a manažerek ve spolupráci s Rusko-českou smíšenou obchodní komorou.

Na přípravě a rozpracování konference se podíleli náměstkyně Olga Kazanskaja, generální konzul ČR v Petrohradu  Karel Charanza, 1.místopředsedkyně Senátu ČR Alena Gajdůšková, předsedkyně Českomoravské asociace podnikatelek a manažerek Olga Girstlová, výkonná tajemnice Rusko-České smíšené obchodní komory Inga Pikhnovskaya, podnikatelé, státní orgány, podnikatelské a veřejné organizace České republiky a Ruské federace. Hlavním tématem konference byla snaha ruských a českých podnikatelů k aktivnější spolupráci mezi oběma státy.

V rámci této akce proběhla také samotná prezentace Rusko-české smíšené obchodní komory, která způsobila velmi značný zájem nejen u podnikatelů, ale i u představitelů státních orgánů RF a ČR. V důsledku této konference byla navázaná spolupráce s 1.místopředsedkyní Senátu ČR paní Alenou Gajdůškovou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…