Růžena Chrasteková: Nestydatost politiků ODS nemá hranic

28.10.2020 10:02

V krizových dobách se vždy odhalovaly lidské povahy, jejich charakter a schopnost obyčejné sounáležitosti, empatie, snaha a ochota přispět společnosti k řešení nastalých problémů.

Růžena Chrasteková: Nestydatost politiků ODS nemá hranic
Foto: Hans Štembera
Popisek: ODS, ilustrační foto

Nebýt obyčejným a podlým nejenom zbabělcem, ale dokonce z té krize doslova vytřískat cokoliv ve svůj osobní prospěch, popřípadě prospěch úzké skupiny lidí ve svém okolí. Ať už jde o svoji rodinu, přátele nebo politickou stranu tak, že většinové společnosti škodí a de facto jí rozvrací, ještě víc destabilizuje, působí záměrně chaos, rozeštvává lidi místo aby je stmeloval, šíří svoji vlastní patologickou nenávist.

Politici ODS, lidově už vžitě přejmenovaní na Stranu modrých strak, ve své partaji na poměrně vysokých příčkách, šplhající se neúnavně až urputně opět do vysokých pater celostátní politiky, dokazují svými výstupy právě v této krizové době, že jsou jedni z těch největších rozvracečů a destabilizujích škodičů naší společnosti.

Je jim okázale jedno, že jsou veřejností vnímání jako nedůstojní až kašpaři, naprosto nedůvěryhodní, většinou "provaření" svojí politickou minulostí, i tou nedávnou ještě.

Trapně směšný už "jáchcibýtpremiér" jejich předseda s věčně ulízanou patkou Petr Fiala, zapšklá politická fosilie Mirka Stojednička Němcová, plna hořké zhrzelosti, obalené v nenávist ke všemu a všem, kdo, dle ní, můžou za to, že nedostala křeslo, po kterém rovněž svého času tak chorobně toužila, nejsou ale jediní, kteří ventilují svoji zlobu, závist a zášť vůči současným vládnoucím země. Protože to oni, jenom oni chtějí vládnout této zemi, sedět na té nejvyšších židlích ve Strakovce a i na Hradě.

Z důvodu nedokonalosti našich volebních zákonů, které byly ušity, jak je vidět, tehdejší politickou garniturou tak, aby tito šíbrové měli vystaráno na starší a stará kolena, na ta pověstná zadní kolečka, se některé ty doslova vykopávky politiky let minulých, dostaly do veřejností opovrhovaného, nedůstojného až nenáviděného Senátu. Který je také plodem "dobré práce" té starší, porevoluční politické party, myslící na to, jak dožít ve státem, potažmo daňovým poplatníkem hrazeném, blahobytném odkladišti už volebně neúspěšných politiků, různých kandidátů na prezidenta a poslance parlamentu.

Občanstvo, voličstvo tak více jak jasně ignoruje ve velké většině tím opovrhovaným a zbytečným, pekelně drahým Senátem a volební účast také tak vypadá. Proto je, žel, možné, že se do tohoto nákladného politického odkladiště dostávají většinou různí zlopřejnící a jinde neúspěšní, volbou několika tisíců hlasů svých partajních a rodinných příslušníků. Zářným příkladem posledních voleb do Senátu je právě ta už nechvalně pověstná Milka Němcová, kterí navíc neměla ani odvahu kandidovat na Vysočině, odkud pochází a kde bydlí, ale vybrala si Prahu, protože tam je hlavně ta voličské základna protistátních a protivládních skalních.

Nedůstojný paňáca, Thajvanec Vystrčil, jenom potvrzuje výše psané a tak tam, v Senátu, rukou nerozdílnou a společnou, ještě s několika dalšími škodiči, řáděj jak černá ruka. Mimo jiné rozvrtávají, naprosto mimo své kompetence, naši zahraniční politiku, houfují se do stáda jakoby disidentů, podle a zákeřně se vymezujících vůči našemu řádně, svobodně a demokraticky, většinou, zvolenému přezidentovi republiky, dokonce na něj intrikářsky zosnovávají a podávají žaloby. Pravda, za pomoci dalších škodičů, zhrzenců z některých jiných, skomírajících pidistraniček, které čeká v příštích parlamentních volbách skon na úbytě.

Úlisný, už od pohledu nedůvěryhodný a veškeré empatie neschopný, až zákeřně podlý, byť také s ulízanou vizáží, další politik od těch modrých strak, by chtěl větrat na Hradě po panu prezidentovi. ZDE

Aniž by byl schopen vnímat, cítit ten nechutný puch vlastní strany, nakonec i ten svůj nekumulovaný za dobu, co působí v politice. Ten nechutný odér z dob, kdy jeho rodná strana tunelovala, podvodně privatizovala (zlodějské církevní restituce a narychlo dovezený, v noci, chybějící jeden hlas pravomocně odsouzeného poslance za ODS), zcela bezostyšně rozkrádala tuto naši krásnou zemi. Všechno to bohatsví, prosperující výrobní podniky, špičkové zemědělství a nakonec i ten státní poklad, zlaté rezervy.

Tento váš smrad, puch, tady pořád je a nikdy už asi nepůjde pořádně vyvětrat, vy modré straky, které jste bez jakéhokoliv studu a morálky rozkradly tento stát, naši krásnou, bohatou zemi bez dluhů.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla