Sofie Chrtková: Pravda vítězí nad lží a nenávistí

04.11.2014 13:02

Falešní hlasatelé „lásky a pravdy, která vítězí nad lží a nenávistí“, jsou nájemní a zkorumpovaní žoldáci v cizích službách, kteří šíří lži a nenávist stejně, jako po světě „svobodu a demokracii“ USA. Jejich skutečné záměry vycházejí postupně najevo a prostředky, kterými šíří své lži a nenávist, kdy podporují střílení do civilistů a bombardování jejich domovů, lze označit za podporu válečným zločinům a fašizmu, s čímž se normální a morální člověk nemůže nikdy ztotožnit.

Sofie Chrtková: Pravda vítězí nad lží a nenávistí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident ČR Miloš Zeman

Lidé se mohou oblbovat jen do určité míry, ale pokud začnou umírat civilisté pod bombami a všude tam, kde USA šíří podivně pojatou „demokracii a svobodu“ a společně s EU štvou k válkám a vytvářejí nenávist proti skupinám občanů či národům, lidé se začínají ptát proč a začnou hledat pravdu. Váleční štváči nutně narazí, protože obyčejný člověk si válku nepřeje.  Stále více světových osobností, včetně politiků a novinářů přiznávají barvu – viz níže, a nechtějí hrát dle not USA a různých korporací či miliardářů a tajných spolků. Mediální válka je sice v plném proudu, ale lež je postupně odhalována. A není divu, protože mají-li lži vést ke 3.světové válce, kdy by došlo ke zničení Evropy, soudný politik nebo novinář přestane lhát. Události na Ukrajině plně odhalily záměry EU, USA a NATO.

Namísto, aby lidé slepě věřili světovládným zločincům, pídí se po pravdě a odhalují ji. A jak vidíme z různých reakcí politiků a médií, včetně našich, začínají mít strach a panikaří, čímž přitvrzují v pro-válečné a protiruské propagandě a to tak důsledně, že vyvolávají lavinu naprosté nedůvěry až odporu k optikům a médiím. Kolik je vůbec v šiřitelích zla drzosti a hlouposti, již jen tím, že pohrdají lidmi natolik, že se nechávají platit za to, kolik lží denně vyprodukují?

Prezident Zeman se nehodí válečným štváčům. Jednoduše lze řící, že čím větší je vedena nenávistná kampaň proti prezidentu Zemanovi, tím lépe pracuje v prospěch Česka. Zeman je vynikající politický šachista s promyšlenými tahy dopředu, což nemůže uniknout těm, kteří sledují jeho práci, zvláště její výsledky. „Khárlovi“ vzal vítr z plachet a vichřice sebrala i magickou hůlku našemu „ekonomickému“ kouzelníkovi, který nepříčetně zuří. V zoufalé snaze nalézt ztracený image a zastřít nálepku neschopného politika, jeho věrní mediální pomocníci mu dávají větší prostor, než samotnému prezidentovi. Do útoku a proti prezidentu Zemanovi jsou soustředěny šiky uměleckých kreatur, které za mrzký peníz zahrají vše, neb jsou finančně přímo závislí na zahraničím vedených médiích, kdy zejména tv-bedny vzali útokem, jak ve válečném štváčství, tak nenávisti k Rusku, Putinovi a našemu prezidentovi.

Prezident Zeman drží na uzdě politiky, kteří jdou proti zájmům Česka. Ačkoli některé jeho „tahy“ vypadají zdánlivě špatně, špatné nejsou, což se vždy velmi brzy ukáže jeho tahem dalším. Nechává štváče a média celkem na pokoji, protože zatímco oni se baví nesmysly a zuřivými útoky proti němu, on koná. Dá se říci, že dokonce využívá ke svému prospěchu mediální štváčství proti jeho osobě. V současném politickém marasmu a protiruských sankcí, má poměrně hodně zúžený manévrovací prostor, ale vede si v něm dobře.

Z velkého Mága, který přišel o svoji hůlku, klobouk a plášť, tolikrát převlečený, až se stal chatrný, se vyklubal směšný, zuřící a prskající trpaslík, plivající jedovaté sliny kolem sebe – větší moc nemá, ani jeho zoufalá umělecká armáda se spícím knížetem v čele. Občas se občan musí bát, aby nám bývalý Mág nerupnul vzteky přímo v přímém přenosu.

Níže je několik odkazů na články, které mě zaujaly.

http://svobodnenoviny.eu/protiruske-tazeni/#more-31253
http://svobodnenoviny.eu/prvni-mistopredseda-ruske-vlady-prosim-neruste-sankce-pomahaji-rusku/
http://svobodnenoviny.eu/madarsko-pohrozilo-opustenim-evropske-unie/
http://svobodnenoviny.eu/kverulant-kalousek-kolem-sebe-kope-jako-kun-v-poslednim-tazeni/
http://svobodnenoviny.eu/medialni-frontalni-utok-pravdy-a-lasky-na-prezidenta-republiky/

A nakonec něco, co neuvidíme

https://www.youtube-nocookie.com/embed/8oqPR5-GLuA?rel=0

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – díl 353. Jak ulovit štiku dlouhou jako stehno antické bohyně

16:59 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – díl 353. Jak ulovit štiku dlouhou jako stehno antické bohyně

Petr Žantovský ve svém pravidelném „Jak jsem potkal knihy“ tentokrát vybral pro májové čtení báseň o…