Stanislav Zapletal: Děti imigrantů se postupně začleňují do evropského živopta - ve škole v Německu

21.09.2020 18:13

Dopis panu Švehlovi, zastupci pana šéfredaktora Respektu.

Stanislav Zapletal: Děti imigrantů se postupně začleňují do evropského živopta - ve škole v Německu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Německé spolkové republiky

Čtěte a když souhlasíte co nejrychleji šiřte po celé republice. Jinak Praha a Česká televize svým neodpovědným chováním republiku zničí.

Vážený pane Švehlo, na podkladě doporučení pana Taberyho, od něhož jsem obdržel mail, že je mimo redakci, si dovoluji obrátit se na Vás, abyste byl tak laskav a požádal pana Lindnera, aby se veřejně vyjádřil k přiloženému videu, které údajně líčí jak vypadá v Německu (doufám, že jen na některých místech) práce s muslimskými dětmi.

Šířit propagandu, jak Německo migrační krizi skvěle zvládá a nechat běhat v našem veřejném prostranství obdobné informace jako je uvedené video bez jakéhokoli vysvětlení je podle mě krajně nezodpovědné. Zcela v této věci selhává Česká televize, která se třeba neodpovědným působením redaktora Moravce se spíše soustřeďuje na házení klacků pod nohy vládě, jako bylo vidět včera v Moravcových otázkách, kdy si Moravec ještě před rozhovorem s ministrem zdravotnictví neověřil na vnitru informaci, že roušky rozesílané důchodcům snad nejsou kvalitní, a dotaz si jako lapák na ministra nechal až na samotný rozhovor s ministrem zdravotnictví, který na něj ministr nebyl připraven. Aby se potom neodpověnými médii šířila informace, že ministr zdravotnictví nemůže garantovat kvalitu zdravotnického materiálu rozesílaného důchodcům. Šířit takovouto informaci aniž by byla opatřena odpovědným komentářem je třeba hodnotit jako zločinný úmysl proti republice.

Jestliže někdo zničí republiku v koronavirové krizi pak to zcela jistě nebude ministerstvo ministra Vojtěcha, ale dokonale neodpovědné chování Pražanů a někdy až protistátní působení České televize.

Neboť kdo sledoval šíření druhé vlny koronaviru po České republice nemohl přehlédnout, že vznikla v především v Praze, odkud se šířila kolem železniční magistrály a dálnic po republice dál. Primátor Hřib proti tomu nedělá téměř nic a čeká, že Pražáky k větší kázni přivede vláda, aby toho ale politicky proti vládě spíše  zneužil.

V Respektu by se tedy měl objevit komentář k připojenému videu, jinak bude pan Lindner ve velké části veřejnosti díky svému článku v Respektu spíše zesměšněn.
Ukazuje se, jak je ve vzniklých kritických okamžicích společnosti demokracie slabá a sebeničivá. Ostatně příkladně se to ukázalo za Mnichova, kdy ze stran Francie a Britanie, které se jinak chlubily postavením evropských mocností, se zanedbalo odstranění Hitlera včas, pro "demokratické" průtahy v konání vlád jmenovaných zemí. Jak později potvrdil sám Churchill.

Koronavirová krize se podobá válce. A ve válce by měla mít demokratická vláda rozšířené pravomoci, aby tak zvaní, jen užvanění světlonoši demokracie nemohli rozežírat akceschopnost vlády tím, že jí budou pod nohy házet klacky, jako to v neděli ve svých "Otázkách" předvedl Moravec.

Na Českou televizi jsem se obrátil již několikrát v případech, že jsem byl na pochybách, zda informace, kterou jsem obdržel je pravdivá či nikoli .Nikdy mi nebylo odpovězeno. V pořadu ČT "Historie" se sice odbyla diskuse na vědecké úrovni o tom, jak je třeba a možno proti lživým informacím bojovat (pořad paní Koldinské), nicméně jakmile dojde na lámání chleba - Česká televize mlčí a navíc šíří neověřené informace k čemuž zneužije rozhovor s ministrem zdravotnictví aby jej a vládu před veřejností zesměšnila.

Proto si dovoluji obrátit se v daném okamžiku, v případě přiloženého videa, přímo na Vás.

Zde ovšem musím po pravdě napsat, že podle informací, které jsem obdržel od bývalého pracovníka ochranky v migrantském táboře na území bývalého koncentráku v Dachau v Bavorsku (informace stará necelé dva roky) jsem nakloněn věřit v pravdivost videa.

S úctou občan Zapletal

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…