Styďte se! Rektorovi VŠE Petru Dvořákovi píše zbitý od Muzea

03.01.2024 13:23 | Kauza

Otevřený dopis rektoru Vysoké školy ekonomické v Praze Petru Dvořákovi poslal Karel Kočí, jenž skončil po zásahu policie u Národního muzea 11. března minulého roku v nemocnici. Hanebností a ubohostí v něm nazývá krok nejvyššího akademického funkcionáře školy, který z funkce děkana Národohospodářské fakulty VŠE odvolal docenta Miroslava Ševčíka. Právě on se zbitému muži snažil po incidentu pomoci.

Styďte se! Rektorovi VŠE Petru Dvořákovi píše zbitý od Muzea
Foto: Repro Facebook
Popisek: Policie ČR při zákroku u Národního muzea

Vážený pane rektore,

jsem korunní svědek v případu docenta Ševčíka. Odvolání docenta Ševčíka je vrcholem hanebnosti a ubohosti.

Váš úkon odvolání docenta Ševčíka je nedůvodný, a tedy právně napadnutelný, neboť je postavený na lživém výkladu toho, co se 11. 3. 2023 skutečně stalo. To byla ta poslední kapka, jak jste řekl na zasedání senátu VŠ k odvolání docenta Ševčíka. O nějakém odstraňování ukrajinské vlajky nemůže být ani řeč, je to mediální lež. O vyřknutém „hňupovi, blondýně či joudové“ se snad nemusíme bavit, je to komická satira a ukázka malosti Vašeho činu, neboť se nikdo z dotčených osob vůči tomu neohradil.

Anketa

Líbil se vám novoroční projev prezidenta Petra Pavla?

4%
35%
hlasovalo: 39600 lidí

Styďte se za své konání, neboť veškerá odpovědnost padá na Vaši hlavu. Každý alespoň trochu inteligentní člověk ví, že konáte na zadání současné zhoubné zrádcovské vlády.

Na jednání o odvolání docenta Ševčíka dne 26. června 2023, kterého jsem se osobně zúčastnil, jsem viděl bezdůvodné obětování člověka, který 40 let jak profesně, tak lidsky výborně zastupuje národohospodářskou fakultu. Celých 12 let pod jeho vedením byla mezi prvními dvěma nejlepšími fakultami v České republice..Vy jste měl docenta Ševčíka na zasedání senátu, kterého jsem se zúčastnil, veřejně pochválit, a to i v médiích, neboť konal odvážně a mravně, když se mě zkrvaveného ujal a odvážně šel zjistit, kdo mě bezdůvodně zmlátil. Ještě chci podotknout, že před touto událostí jsem se s docentem Ševčíkem nikdy neviděl ani ho osobně neznal.

Mimo jiné premiér Fiala, který přes svoji rodinnou neziskovku O životě žen v Barmě obral státní rozpočet už o téměř 50 milionů korun, ztratil důvěru 95 % českého národa. Novinářské statistiky jsou prachsprosté lži.

Na závěr vyřknu jen známé: Boží mlýny melou…

Děkuji Vám, pane rektore, za čas věnovaný tomuto sdělení.

S pozdravem

Karel Kočí

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

takhle se likvidovali nepohodlní lidé, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 03.01.2024 13:48:38
i za komunistů

|  6 |  0

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…