Svatopluk Otava: Česká vláda materiálně podporuje teroristy. Zde jsou fakta

26.11.2015 7:35

Před pár dny opět vyrazil z Ostravy neziskovácký kamion s humanitární pomocí pro Ukrajinu.

Svatopluk Otava: Česká vláda materiálně podporuje teroristy. Zde jsou fakta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Úřad vlády, ilustrační foto

Tentokrát jsme tedy s požehnáním našich úřadů zásobili nějakými potravinami, ale hlavně dvacítkou drahých polohovacích lůžek ukrajinské nemocnice, kde se na následky šrámů utržených v boji s východoukrajinskými dělníky zotavují vládní vojáci bok po boku s členy fašistických falang Pravého sektoru. Možná, že na podobném lůžku v laskavé péči spočine i někdo z teroristických barbarů, jenž si vymknul kotník při teatrální strkanici, když pučističtí vojáci rozháněli bandu svých pravosektorových kammeraden, co „oslavili“ džihádistické útoky proti Evropě tím, že vyhodili do povětří stožáry vysokého napětí zásobující elektrickou energií Krym.

Dva miliony obyvatel této republiky se rázem ocitlo bez energie, pochopitelně včetně všech krymských nemocnic i se svými pacienty. Je to (jen tak pro srovnání) asi jedna čtvrtina Belgie nebo třeba celé Slovinsko. Kratičkou noticku o takovém barbarství uveřejnila naše i evropská média, jako teroristický akt je však odsoudila jen ta ruská. Ukrajinský mainstream hovoří pouze o trestném činu, který bude nekompromisně „vyšetřen“. To zní důvěryhodně, hlavně v kontextu s „vyšetřováním“ střelby na Majdanu nebo zmasakrováním a upálením protestujících v Oděse. Zbytek „civilizovaného“ světa „hodnot“ najednou mlčí. Kdepak jsou odsuzující komentáře pana prezidenta Hollandea či mutti Merkel? Pročpak se nevyjádří lidskoprávní bijec Dientsbier či náš hrdinný premiér Sobotka? Nebo se jim zdá snad v pořádku, že se příkladně ruskému chirurgovi operujícímu ruské dítě mírnyx-dýrnyx vypne proud?

Nehledě na skutečnost, že čin ukrajinských fašistů s takto vyvedeným blackoutem je výborným příkladem pro muslimské džihádisty hodným následování, naše vláda, novinářská žumpa a pomatenci tzv. elit, prostě „kavárníci“, si raději uspořádají pár protizemanovských potlachů, kde se nesmyslně navážejí do jediného ústavního činitele České republiky, který se stále nechce bát pojmenovávat věci pravými jmény a jehož podanou ruku všem oponentům v podobě vyváženého a smířlivého projevu na Albertově opět standartně poplivali.

Chladnoucí nadšení západních bank a vlád pro bezednou černou díru na peníze evropských daňových poplatníků v podobě pučistické kyjevské vlády se snaží Porošenkova oligarchická parta křísit sabotováním Minských dohod stálými útoky na vzbouřenecké republiky a – jak jinak – osvědčeným terorem. Naše vláda však bere Kyjev stále za partnera, naše neziskovky vozí „humanitární pomoc“ režimu, jenž vyslal armádu na vlastní občany. O čem to asi vypovídá? Že by se sociálně demokraticko – ANO –křesťansko sociální vláda inspirovala u svých ukrajinských kolegů, jejímiž fanglemi se (pro obyčeného občana dost nepochopitelně) ovívali a ovívají sluníčkáři na svých antizemanovských kampaních, jak zatočit po majdanovsku se vzpurnými občany? Nu – to se tedy máme na co těšit…..

Je ale docela možné, že až se u nás situace vyhrotí až na neakceptovatelnou míru nenávisti malé části národa k té větší, kdy kolaborantství našich „elit“ k sovětsko-bruselskému diktátu dostoupí vrcholu, skutečně nezbude těm „obyčejným“ lidem nic jiného, než v rámci zachování národní existence „podiskutovat“ s prodavači české státnosti a suverenity po husitsku. Čech – nečech, křesťan – nekřesťan, mohamedán nebo žid…. Ale snad je ještě čas, proboha! Sobotkové, Dientsbieři, Babišové – probuďte se a vystupte z toho vlaku….!

Svatopluk Otava

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty