Václav Husák: Na ostří nože

02.09.2018 11:01

Chci býti špatným prorokem.“ Protože když nebudu, jsme ve strašlivém maléru. V Německu a možná i v některé z dalších zemí vypuknou krvavé občanské války.

Václav Husák: Na ostří nože
Foto: Hans Štembera
Popisek: Střelné zbraně

Ale policie a armáda však nebudou bojovat proti agresivním nelegálním přistěhovalcům příleži­tostně zabíjející kolemjdoucí, ale proti vlastním lidem, kteří se rozhodnou svou civilizaci a kul­turu bránit. Nejdříve manifestačně, poz­ději asi i konfrontačně. A v tu chvíli se prakticky projeví skutečnost, že balancujeme na ostří nože.

Všichni jsme viděli spoustu záběrů, kdy hordy nelegálních invazorů – Novoevropanů - zapa­lují zaparkovaná auta spořádaně žijících místních obyvatel – Staroevropanů. Na internetu je také početná řada dokumentů zachycující fyzickou likvidaci policejních vozů a vhazování zapá­lených Molotovových koktejlů rozbitými okny na uvnitř sedící policisty. A oni, přestože jim jde prokazatelně o život, ustupují, před násilníky couvají.

Co to je za ochránce hranic ve španělské Ceutě, když vybaveni střelnými zbraněmi neza­brání tlupám dávekchtivých Afričanů překonat hraniční plot a navíc se od nich nechají polévat kyselinou, lidskými exkrementy a posypávat nehašeným vápnem?

Proč se vyzbrojení policisté nikde, kde vzniknou nepokoje vyvolané nelegálními nájezdníky, přiměřeně nebrání? Protože jim to zločinní politici zakázali.

Tento stav se však velmi brzy změní. Největšími nepřáteli současných vrcholných politiků v Evropské unii totiž nejsou statisíce nelegálních imigrantů, ale prostí občané. Jejich případní nevoliči !!! A s těmi bude nutno tvrdě zatočit.

I kdyby mezi desetitisícem demonstrantů bylo jen deset neonacistů, pro zmanipulované sdě­lovací prostředky to bude většina. A proti takovému „ohrožení demokracie“ je potřeba se bránit všemi prostředky. I střelnými zbraněmi.

Zbývá jen malá naděje, že se za již dramatické situace některý z vysoce postavených politiků chopí příležitosti a vyvolá záchranný „puč“. Ještě menší pravděpodobnost má „vzpoura“ pří­slušníků ozbrojených složek, kteří by odmítli střílet na vlastní lidi. Tragické zkušenosti ze světo­vých válek však ukazují, že některé národy rozkazy plní. Jakékoli.

Končím stejně, jako jsem začal. „Chci býti špatným prorokem“.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…