Václav Kovalčík: Abychom byli ještě vyspělejší

20.08.2019 7:33

K třídění základních odpadů u našich domovů a domácností již dochází, jenže bych též uvítal finanční zálohování plastových a skleněných lahví různých tvarů, též kontejnery na oleje, baterie, žárovky a další "vzácný" odpad.

Václav Kovalčík: Abychom byli ještě vyspělejší
Foto: Archiv autora
Popisek: Tašky na tříděný odpad

Již uvedené kontejnery pro oleje a vzácný odpad by byly u každé domácnosti na ulicích vedle popelnic, anebo vedle dosud veřejného tříděného odpadu.

Abychom byli ještě vyspělejší, tak už nám intenzivně zvoní přání, aby městská doprava byla pro cestující zdarma, aby se preventivně zabránilo kolonám automobilů projíždějících Zlínem.

Také by se měly výrazně trestat černé skládky. Kéž bychom tedy dosáhli vyspělosti města a státu typu 21. století i dalších budoucností přátelských k životnímu prostředí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

15:49 David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

Císař Rudolf II. proslul svojí snahou získat kámen mudrců, který dokáže sprosté olovo změnit na ušle…