Václav Kovalčík: Arogance v našem zdravotnictví porušuje lidská práva

01.03.2019 17:36

O chronicky nemocných lidech, dále o pacientech neznámých nemocí a chorob, hovoří české a unijní zdravotnictví jako o simulantech! Vůbec se mi nelíbí tenhle arogantní a nacistický pohled v našem i evropském zdravotnictví.

Václav Kovalčík: Arogance v našem zdravotnictví porušuje lidská práva
Foto: pixabay.com
Popisek: Zdravotnictví, ilustrační foto

Dosud nezjištěné choroby jsou sprostě velkým tabu, příčiny genetických a vážných nemocí velkou neznámou, současné zdravotnictví by všechny nemocné nejraději označilo za simulanty a vyžírky.

Ministerstvo zdravotnictví nic nedělá, jen přihlíží a toleruje zaostalý, chudobný, rozkradený stav našeho zdravotnictví. Arogantní personál se v klidu arogancí veze na ubohých pacientech, kteří se nemohou bránit.

Hrozně se děsím, až se já dostanu do seniorského věku, že se mnou bude zameteno, dosud se to děje i s dětmi, mladými a středně věkovými skupinami obyvatelstva.

A tak politika arogance a dravého trhu musí jít pryč, lidská důstojnost musí mít právo na šťastný život a kvalitní zdravotnictví. Kéž by situaci ve zdravotnictví někdo razantně a kvalitně vyřešil, aby občané českého národa nebyli považováni za odpad a simulanty. Slušnost a pravda musí zvítězit, rezort zdravotnictví musí pomáhat a léčit kvalitně bez pohrdání vůči občanům našeho národa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…