Václav Kovalčík: Blogování jako národní i světový sport

25.09.2018 11:07

Blogování se v době internetu stalo národním i světovým sportem, ale představitelé Evropské unie by jej nejraději zlikvidovali, a to napořád. Již od první třídy se učí děti psát slohové práce, tak proč je máme omezovat v životní realitě a pohádkové fantazii?

Václav Kovalčík: Blogování jako národní i světový sport
Foto: pixabay.com
Popisek: Internet - ilustrační foto

Být blogerem, anebo blogerkou, toť čestné poslání nově vznikajícího uměleckého žánru, kde se mnohdy prolíná realita s fantazií, ale nemusí to být jasným pravidlem.

Evropská unie a korupcí prolezlý demokratický blok zuří, když někdo literárně a umělecky upozorní, že se např. v našem státě a Evropské unii dějí hnusné praktiky. Svědomí již v historii lidstva nutí lidi svobodně psát - tomu ani Evropská unie nezabrání.

Pokud existují řeči o pro-ruské propagandě, tak z toho vyplývá, že mnoho lidí má již dost skandální Evropské unie, a to například z důvodu nezvládnuté migrační krize.

Evropská unie by nejraději i prvňáčkům zakázala číst, psát a počítat - důležitá je pro ni levná pracovní síla otroků v montovnách! Blogování vnímám jako skutečný i alternativní žánr, kde se fantazii a tvůrčímu způsobu meze nekladou.

Blogování nesmí zaniknout, a proto by měli občané často blogovat, přinášet, šířit to dobré osobním a veřejným projevem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …