Václav Kovalčík: Cyklostezky, hnus a arogance

01.10.2021 9:01 | Komentář

Dne 30. září 2021 se mi stal jeden incident, kdy jsem na vlastní oči zažil aroganci a hnus ze strany jedoucího cyklisty. Jel totiž nekontrolovanou rychlostí, navíc z jeho úst na mou osobu zaznělo: "Uhni, vole!" Bylo to ve smíšené zóně, v níž jsem byl pouze zlomek sekundy, neboť jsem přecházel na další chodník.

Václav Kovalčík: Cyklostezky, hnus a arogance
Foto: wikipedia.com
Popisek: Cyklista, ilustrační foto

Vážení čtenáři, tyhle excesy si dovolují spratkové, kteří tzv. machrují, přitom do sportovců mají úplně daleko, neboť sport nesmí být o aroganci a hnusu - ani ve volnočasových aktivitách.

Zastávám záporný názor na tyto tunelářské projekty z peněz daňových poplatníků, které se nazývají cyklostezky. Ihned bych je zrušil, vyzdvihl bych tím bezpečí i jistoty chodců. Zejména ve Zlíně se tyto arogance a hnusy dějí. Za to můžou předchozí garnitury i ta garnitura současná, když to vůbec neřeší.

Tunel na peníze jménem cyklostezky vyvolává v lidech větší hnus a aroganci, zejména je to znát při smíšených zónách. Je to dnešní luxus, aplikovaný proti chodcům. Vždycky jsem preferoval, aby byli potrestáni většinou tzv. řídící vyšších a vyšších dopravních prostředků za přestupky i trestné činy, ne automaticky pouze chodci.

Anketa

Je podle vás Viktor Orbán diktátor?

6%
82%
hlasovalo: 29730 lidí

A tak bych cyklostezky proměnil v pěší zóny, anebo rovnou zaoral, vysadil zeleň, neboť machrování na cyklostezkách je největší hulvátství z dílny Evropské unie i zmanipulovaných měst a obcí. Zmanipulovaný je také náš stát spolu se státy Evropské unie. Na "měkké" projekty automaticky bývá, na "tvrdé" nikoliv, proto již uvedené morální hnusy a arogance ve Zlíně, městech, obcích, v našem státě i Evropské unii!

A tak jsem pro přeměnu zbytečných cyklostezek v pěší zóny, anebo pro jejich likvidaci a zaorání, aby zmizely hnusy a arogance z našich končin, vždyť je to přežitek, zároveň tunel, donebevolající, který nemá se sportem nic společného. Zbývají "tvrdé" projekty pro investice, ty "měkké" pouze slouží k zakrytí nedostatků zanedbáváním již zmíněných "tvrdých" projektů!

Raději investovat do levného bydlení pro slušné obyvatele, raději výrazně snížit pro ně nájmy, než podporovat ošuntělé tunely dnešní unijní demagogie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.