Václav Kovalčík: Dnes velmi žádaní, zítra vykopnuti

26.01.2019 11:34

Řeč je tedy o tzv. falešné prosperitě našeho zadluženého národa v souvislosti s pokleslou politikou zaměstnanosti, která zpívá ptáčkům zpěváčkům hezkou písničku, ale pak je zítra, v období další světové krize, chladnokrevně utratí.

Václav Kovalčík: Dnes velmi žádaní, zítra vykopnuti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Úřad práce

Toto utracení v době krize likviduje všechny generace, zejména seniory před důchodem a handicapované. Navíc občanům našeho národa škodí posouvání odchodu do důchodu - do vyššího a vyššího věku. K tomu se kumuluje šikana, špatné mezilidské vztahy v zaměstnání, otrocká práce v montovnách a směšné almužny!

Já vím, že mě určitá část národa pošle do patřičných sprostých míst, ale prosperitu našeho národa brzdí špatná politika Evropské unie a západu. A proto se nám již třicet let stává, že ne a ne dohnat ten vytoužený západ, i když se v naší republice, která není už naše, vede prozápadní politika.

Máme prohnilý senát, oligarchy, prohnilou pravici, dluhy, exekuce a znečištěnou krajinu. Dodnes si pěstujeme parazitické politické trafikanty, ale náš národ celkově utře nos, jak je zvykem v pro-západních praktikách, pokud pohlédneme do historie a současnosti.

Dnes velmi žádaní, zítra vykopnuti, dnes obdivováni, zítra utraceni - taková je bohužel politika zaměstnanosti v České republice, v hnijící skládce a montovně západní politiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …