Václav Kovalčík: Hegemonie USA nejen v obchodních vztazích

23.01.2020 7:33

Je trestuhodné, že si USA dovolí vyhlásit obchodní válku malé zemičce v srdci Evropy, která chce zdanit příjmy Facebooku a Googlu. USA tedy malému, pro ně bezvýznamnému, státečku vyhrožují uvalením vyšších cel na české zboží!

Václav Kovalčík: Hegemonie USA nejen v obchodních vztazích
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Bílý dům

O laskavost západního spojence vůbec nejde, právě naopak. Již uvedené chování této předlužené velmoci hodnotím jako hegemonii vůči evropským národům. Obchodní válka tedy sílí i mezi západními spojenci navzájem.

Sice mi kritici otřískají o hlavu, že existuje spojenectví a spojenectví nejlépe navždy - na věčné časy, i přes utrpení českého národa. Opravdu malý státeček v Evropské unii to nemá vůbec lehké se západními velmocemi v reálném světě.

Právě digitální daní chce naše republika alespoň trochu zbohatnout na příjmech do státního rozpočtu. Dále bych uvedl, že s Facebookem a Googlem mám špatné zkušenosti, protože již uvedené společnosti doslova odflákly prezentaci mého díla ve světě.

Asi vyšší cenzura našeho češství a čechoslovakismu v širém světě - jinak si to nedovedu vysvětlit.

Západ vůbec nemá zájem o lepší občanskou společnost a mír na Zemi. Raději budou USA válčit a likvidovat svou konkurenci, i když patrně nepatrnou, a to rovnou v zárodcích!

Hegemonie USA nejen v obchodních vztazích právě nabourává myšlenky a realizace míru na Zemi. USA se navíc paktují se šedými mimozemskými eminencemi, které unášejí obyčejné občany pro své zrůdné genetické výzkumy. USA zároveň ničí přírodu a životní prostředí na životodárné planetě!

Jsou USA opravdovým spojencem České republiky? Silně o tom pochybuji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…