Václav Kovalčík: Jak vyřešit hospodářskou koronavirovou krizi?

21.04.2020 7:33

Vážení občané, již třicet let se od Sametu dějí zvěrstva na adresu lidí, upadá tedy morálka, na internetových diskusích nenávistné komentáře dokonce pod uměleckými příspěvky na téma příroda a životní prostředí atd.

Václav Kovalčík: Jak vyřešit hospodářskou koronavirovou krizi?
Foto: hns
Popisek: Koronavirus v České republice, ilustrační koláž

V období koronavirové krize z vlastní zkušenosti pociťuji, že se národ moc nesjednotil, zároveň se nachází v ekonomické a morální agónii, když jej totálně vysáli rozkrádači státního majetku. To není dezinformace, neboť se ve zprávách dozvídám, že koronavirová krize svléká náš národ úplně donaha, jako by se jednalo o montovnu plnou otroků. Též dvojí kvalita potravin jest toho důkazem, neboť mnoho občanů trpí závažnými nemocemi, jsou tedy ohroženou skupinou, co se týče dalšího plánovaného hyenismu na adresu našeho národa ze strany západu.

Deficit 200 miliard je minulostí, nově se plánuje deficit 300 miliard. Mrzí mě, že Česká republika a Evropa ignoruje mé rady, návody, činy a názory na lepší a spravedlivý svět. Je mi líto občanů naší země, kteří trpí - již třicet let sklánějí zbytečně své hřbety zdánlivým pozlátkům kapitalismu!

Rád bych tedy pomáhal společnosti, ale opět "žáby na prameni." Mnozí lidé mi říkají, že sice pomáhám. Jenže kdyby to šlo, rád bych svým celoživotním dílem přispěl k restrukturalizaci naší země, a to  tvorbou, pěstováním domácích a exotických rostlin, digitální a mobilní malbou atd., aby se nastartoval lepší svět. Bohužel se tak neděje, protože mám v téhle republice mnoho nepřátel, kteří likvidují naši zemi i Zemi.

Nechci si hrát na spasitele, ani proroka - to nepřísluší mému lidství. Již třicet let sleduji, kam to všechno spěje - viz úpadek a marasmus společnosti ve jménu bezohledného honění se za mamonem a likvidačním růstem, a to na úkor životního prostředí a přírody. Tak k čemu jsou internet a státní noviny, když mnohé ignorují mé články a příspěvky?! Tak jsem z toho nešťastný - viz cenzura na internetu, uměleckých webech a veřejnoprávních médiích.

Bojím se o osud naší země. Jsem toho názoru, že oligarchové a vysoce příjmové skupiny si musejí sáhnout hluboko do kapsy, jinak se z krize nevyhrabeme. Také musíme zrušit odliv stovek miliard do zahraničí. To, co se děje v naší republice, není investice, ale zlodějna ze strany Evropské unie a západu!.

Je třeba zrušit Senát, efektivně zprivatizovat pochybná veřejnoprávní média, tedy zrušit zbytečné koncesionářské poplatky. Dále by měl sám Andrej Babiš, pokud chce skutečně pomáhat, věnovat celý svůj majetek pro dobro republiky, což asi ze strachu neudělá. On totiž bude nadále skupovat malé, střední i velké firmy před "plánovaným krachem. "Přestaňme zbytečně dotovat politické neziskové organizace! Přestaňme zbytečně nakupovat "vojenský šrot" z USA!

Ani křik opozice demokratického bloku, jak je často nazývána, nepomůže. Jen si vzpomeňme, kdy byla u vládních vesel, jak ekonomika a mezilidské vztahy šly do drastického úpadku!

Vážení kritici, kteří se často nepřátelsky projevujete pod mými příspěvky, můžete mě nálepkovat, jak chcete, ale jednou si ve stáří vzpomenete, jak jste byli plní splínů a nenávisti k lidství a lidskosti.

Vážení občané, přeji si, aby se naše země stala opět suverénní a soběstačná, přeji si obnovené Československo, prosperitu, kvalitní mezilidské vztahy a zdravé životní prostředí. Nechtějme, aby naše republika byla vyprahlou pouští, montovnou a skládkou zahraničního odpadu. Co se týče řešení krize, nebojím se říci opět zestátnit strategické podniky, přírodní a  energetické zdroje ve jménu republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – díl 353. Jak ulovit štiku dlouhou jako stehno antické bohyně

16:59 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – díl 353. Jak ulovit štiku dlouhou jako stehno antické bohyně

Petr Žantovský ve svém pravidelném „Jak jsem potkal knihy“ tentokrát vybral pro májové čtení báseň o…