Václav Kovalčík: Kyber-problematika a biologický život na Zemi

24.09.2018 20:33

Počítačové a virtuální technologie všeobecně míří k nahrazování živých organismů, záleží však na nás, zda se necháme zbavovat svých přirozených biologických životů například absolutní závislostí na počítačových hrách, kde také existuje vnitřní systém, i když fantazijní, ale přesto je to hazard, pokud se krypto-fantazijní ekonomika smísí s tou reálnou, stejně tak i právní závazky a povinnosti v dané hře.

Václav Kovalčík: Kyber-problematika a biologický život na Zemi
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Těmto hrozbám musí zabránit každý stát, každá legislativa, neboť vždycky musí být dostupná možnost nebezpečnou hru kdykoliv bezplatně vypnout a uživatelský účet vymazat. Teprve v těchto napohled nevinných zábavách se skrývá nebezpečí, vždyť dochází k zotročení lidských organismů a celoživotnímu maření času ve virtuální fantazii.

Také vytváření tzv. počítačových organismů z dílny znuděných zbohatlíků, aby mohli opět vstoupit, třeba i po své biologické smrti, do nadřazeného postavení vůči biologické lidské rase, je proti etice. 

Právě život původní - biologický - musí být pevným základem žijící společnosti. Nesmíme se stát chodícími zombiemi, vždyť posvátný je život původní - biologický. Původní biologické pravidlo žití musíme bezpodmínečně dodržovat ve všech generacích.

Co se týče kryptoměny, pokud bychom vymazali všechny ekonomické zákonitosti, tak by to mohl být absolutně pevný kurs, měli bychom třeba stabilní jednotnou světovou měnu, ale to zabíhám do fantazií. Krutou realitu kryptoměn totiž mnozí poznali na vlastní kůži.

Na závěr můžeme sdělit, že je to jako s vědeckým bádáním a pozorováním, které se nesmí zneužít, ale musí pomáhat na správných místech, podmínkou je nadále původní - biologický status a fungování existujícího života.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.