Václav Kovalčík: Moje zkušenost se sociální sítí Reddit a chováním západu

31.07.2019 19:09

Chtěl bych se veřejně podělit se svou zkušeností, co se týče užívání sociální sítě Reddit, jejíž zaujatí redaktoři cenzurují i to krásno třeba na zahradě. Participování a časté přispívání do kategorie zahrada je dle arogantního média a západu zločin!

Václav Kovalčík: Moje zkušenost se sociální sítí Reddit a chováním západu
Foto: pixabay.com
Popisek: Internet - ilustrační foto

Sociální síť Reddit nesnáší harmonii, kterou jsem si vybudoval právě v kategorii zahrada. Také jsem přispíval do kategorie umění. Proč nelze přispívat často v nějaké oblíbené kategorii? Proč zde vládne tuhá cenzura? Je to bohužel politika USA a západu, aby své vlastní lidi zbídačily a okolní národy, dříve suverénní a prosperující, jednoduše zotročily pod vládou mamonu peněz v úzké skupině bezohledných spekulantů!

Právě tito zbohatlíci ničí planetu Zemi i naši vlast. Možná kombinuji až příliš ve svém občanském postoji, ale všechno je provázané se vším - mám na mysli západní a prozápadní režimy, které drancují přírodní i duševní bohatství naší planety pod taktovkou mamonu, exekucí, cenzury, autocenzury, bezohlednosti, válek a trestání třeba i drobných úspěchů dle hesla: "Všechno dobré jest nežádoucí."

Sociální síť Reddit tedy nahrává vyvoleným, nikoliv drobným autorům. Sociální síť Reddit kriminalizuje slušné lidi! Svými nesmyslnými pravidly a buzerací přispívá ke zkáze celého světa!

I ostatní prozápadní sociální sítě se hrubě chovají vůči svým uživatelům hrozným způsobem. Šedým eminencím nevyhovuje krásný a zdravý svět, jen trosky, bída, otroctví, bezdomovectví, války a beznaděj.

Článek jsem napsal z vlastní zkušenosti ohledně využívání sociálních sítí a chování západu, aby se všechny prozápadní sociální sítě a západ konečně omluvily nevinným lidem za virtuální a reálné křivdy, a to veřejně v médiích. Vždycky jsem byl, jsem, budu pro zlepšení reálného i virtuálního světa svými postoji, činy, názory i tvorbou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

15:22 Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

Denní glosy Petra Hampla.