Václav Kovalčík: Situace ohledně Latinské Ameriky a USA

26.07.2018 9:36

Je velká škoda, že lidé z Latinské Ameriky prchají rovnou do USA, že si nedovedou udělat pořádek ve svých zemích, které jsou však zmítané kriminalitou a vládou mafiánských gangů! Již v nádherné přírodě stojí zato žít, ale tamější chaos vlastně kope proti obyčejným lidem.

Václav Kovalčík: Situace ohledně Latinské Ameriky a USA
Foto: archív autora
Popisek: Vír vlajky USA

A tak je OSN lhostejná řešit problematiku latinsko-americké migrace, stejně tak i v blízkosti evropských zemí, což je velmi podobné.  Kdyby zároveň nedocházelo ke kácení tropických deštných pralesů a vykořisťování místních obyvatel, tak by se zde dalo krásně žít v souladu s půvabnou přírodou.

Nebezpečným problémem Latinské Ameriky jsou zbylí nacističtí pohlaváři, pravicoví extrémisté a jejich potomci, kteří dodnes způsobují utrpení místních obyvatel a domorodců.

Levice je však mnohem přijatelnější než extrémistická pravice v tamějších končinách. Problémem Latinské Ameriky jsou sankce ze strany západu na adresu socialistických zemí. A tak nepříznivé podmínky v Latinské Americe by měla řešit OSN, dále musejí mafiánská uskupení přestat ničit exotickou krajinu.

Je třeba odstranit otrokářství, prostituci a narkomafii v Latinské Americe. Je mnoho úkolů v oblasti národních a mezinárodních politik ohledně řešení situace v latinsko-americkém prostoru.

Místní obyvatelé by tedy měli konečně povstat proti marasmu a udělat si ve svých vlastech pořádek, pak by se nemusela stavět a hlídat zeď na hranicích USA s Mexikem.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

11:50 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

V dnešní pomatené době mnozí hledají nějaký pevný kmen, o který by se opřeli nebo zachytili. Může to…