Václav Kovalčík: Sto let republiky = vlastizrada a okupace

08.10.2018 8:29

Vlastizrádně dodnes působí veřejnoprávní média a politické neziskovky rovnou na politickou objednávku.

Václav Kovalčík: Sto let republiky = vlastizrada a okupace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební místnost, ilustrační foto

Devastace naší země pokračuje pod tlakem těchto pochybných veřejnoprávních médií a neziskovek, zároveň probíhá i devastace našeho školství, kde probíhá vymývání mozků současných studentů ze strany zmanipulovaných kantorů, kteří by se jinak neuživili, a proto dennodenně parazitují na pochybné inkluzi a šikanách.

Jsem toho názoru, že si současní "pseudo-pedagogové" nezaslouží zvyšování platů, zvyšme tedy platy dělníkům a nepedagogickým pracovníkům, zvyšme důchody starobním a invalidním důchodcům. Dále přispívejme více financí nemocným dětem, dále podporujme talentované studující, aby nedoplatili na inkluzi.
 
Právě současné školství produkuje přeplněné kriminály. Zároveň vlastizrádné církve nahrávají rozkladu naší země. Za chvíli tady bude vládnout Islámský stát, když si lidé dokolečka volí prohnilé politické strany typu ANO, ODS, TOP09, Starostové a nezávislí, ČSSD, Piráti, KDU-ČSL, Stranu Zelených atd.
 
Vždycky jsem chtěl, šířil a vyžadoval politiku slušnosti a prosperity na všech frontách ve společnosti, ale zdá se, že to nefunguje. Takovým jsem byl idealistou. 
 
Sice veřejnoprávní média lstivě rozebírají, proč dostala KSČM výrazně méně hlasů ve společnosti. Protože to veřejnoprávní média sama zavinila, dalo by se říci pod zahraničním tlakem. Právě Evropská unie chce rozklad V4 a vnutit nám sem migranty!
 
Je rok 2018, národ zradil sám sebe, křesťanská víra zradila sama sebe, všichni sebe zradili jako celek, proto ten zadlužený deficitní a rozkradený stát, národ otroků v montovnách, kteří si nedovedou udělat pořádek ve svých věcech politických a ekonomických. Náš národ je pod tlakem západu, je sužován zločinem a kriminalitou!
 
Bohužel prohrály strany, které proti zločinu a kriminalitě bojují a kandidují. Je rok 2018 - sto let "již zdánlivé" existence našeho národa, což už ani není pravda, když se to napíše literárně s citem.
 
Státní bohatství je dlouhodobě přerozdělováno špatně. To chcete, Vážení občané, znovu platit poplatky u lékaře a jiné nesmysly? Bohužel jste naletěli politickým a ekonomickým spekulantům. 
 
To, co teď vzniklo, je pro KSČM politické tsunami; tentokrát nesouhlasím s výrokem pana prezidenta a dalších politických představitelů, kteří bohužel podcenili, a dodnes podceňují, vážnou situaci našeho národa, kdy jde opravdu o životy a existenci původních občanů této země.
 
 

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …