Václav Kovalčík: To chcete třetí světovou?

27.11.2018 8:45

Ukrajina záměrně provokuje, Evropská unie opět na její straně. To chcete, zaprodané národy, třetí světovou válku? Nechci prolévat krev za prohnilou Evropskou unii, nechci prolévat krev za pochybný západ, nechci prolévat krev za potentáty, kteří likvidují naši zemi i okolní svět.

Václav Kovalčík: To chcete třetí světovou?
Foto: Youtube repro
Popisek: Loď ruské pohraniční stráže naráží do ukrajinského remorkéru

Současná veřejnoprávní média tomu nasazují korunu, když jsou bohužel tradičně na špatné straně. Pro Evropskou unii a západní svět je tedy směrnicí prohnilá politika, morální a ekonomická agrese ve formě zbytečných sankcí a blokád.

Hnusné to praktiky západního světa, který provokuje Rusko, protože se nějak musí zajistit odbyt západních a amerických zbraní. Navíc nesmyslná migrační politika Evropské unie likviduje evropské národy a tradice!

Též jsem toho názoru, že je Velká Británie právem v Brexitu, své výpadky ekonomické má tedy šanci vyrovnat mnohem lepšími vztahy s Ruskem a dalšími východními zeměmi. Místo napjatého řinčení západních zbraní musí probíhat pokoj a mír, musí probíhat vzájemný obchod a přátelství mezi národy, které musejí konečně vyhnat pro-bruselské alpinisty.

Ukrajina záměrně provokuje, Evropská unie zbaběle přikyvuje. Nechci třetí světovou válku, fandím míru, svobodě a harmonii v národech a mezi národy.

Václav Kovalčík, Zlín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…