Václav Peričevič: Petr Kramný - jeden z dalších justičních zločinů na občanu České republiky?

20.03.2017 13:03

Všechno byl jen omyl... Trestní oznámení spolku Šalamoun v trestní věci Petra Kramného bylo odloženo.

Václav Peričevič: Petr Kramný - jeden z dalších justičních zločinů na občanu České republiky?
Foto: pixabay.com
Popisek: Justice - ilustrační foto

Dne 4.4.2016 podal Šalamoun, spolek na podporu nezávislé justice v ČR, podnět k zahájení trestního stíhání na neznámého pachatele viz celé původní trestní oznámení.

Meritem našeho trestního oznámení byla ta skutečnost, že ve spisovém materiálu v trestní věci ods.Petra Kramného nachází snímek myokardu Moniky a Klárky Kramných, který má prokazovat účinky elektrického proudu. Spolek Šalamoun napadal tu skutečnost, že se jedná o jeden a ten samý snímek myokardu, jen zrcadlově otočený a zvětšený.

srdce-monika.jpg

Provedeným šetřením Policie ČR a výslechem obou znalců ÚSL Ostrava bylo zjištěno několik, pro podavatele, zcela šokujících informací.

  1. Skutečně se jedná o jeden a ten samý snímek myokardu. Znalci omylem při jeho fotografování zcela náhodně a neúmyslně vložily nový snímek do složky Moniky Kramné …

  2. Snímek je skutečně otočen a zvětšen, toto vzniklo také omylem, protože znalci vložili sklíčko pod mikroskop obráceně.

  3. Všechny originály snímků jsou zničeny, existují jen upravené a obarvené verze, které vznikly úpravou v programu MS Powerpoint (odborná veřejnost asi pláče, ale opravdu se nejedná o překlep)

  4. Znalci si této chyby po trestním oznámení spolku Šalamoun všimli, ale nikomu to neřekli cituji” protože se nás na to nikdo neptal “

Spolek Šalamoun, podal proti usnesení o odložení věci stížnost. Policejní orgán, dle našeho názoru předčasně věc raději odložil a některým zcela zásadním otázkám se vyhnul a to především tomu, že druhý snímek je pootočený v úhlu 8 stupňů  

viz odborné stanovisko Ing.Šrolla Ph.D

Skutečnost, že znalci v trestní věci občana České republiky, odsouzeného k vyjímečnému trestu odnětí svobody v trvání 28 let, omylem naprosto stěžejní důkaz o vině, při focení vkládají soubor do jiných složek se lidskou chybou stát může,ale nesmí,  že vkládají do mikroskopu sklíčka obráceně, je poněkud problematické s ohledem na popsaní těch sklíček a následnou neostrost snímku, ale že vkládají sklíčka pod mikroskop v úhlu 8 stupňů  je zcela v oblasti sci-fi, protože jinak by inkriminovaný snímek nikdy nemohl vzniknout.

mikroskop.jpgskličko.jpg

V souvislosti s trestním oznámením spolku Šalamoun, znalci přikládají CD se snímky myokardu. Nastává neuvěřitelný chaos, protože s ohledem na nepřesné označení snímků na předaném CD znalců z Ostravy, znalci obhajoby uvádějí skutečnosti o možné záměně snímků a dokonce tvrzení, že snímek myokardu Moniky Kramné, není vůbec snímek myokardu Moniky Kramné.

Trestní věc Petra Kramného je unikátní v mnoha věcech, jednou z nich je ta skutečnost, že znalecké posudky jsou zhotoveny jen a výhradně z fotografíí a proto hraje fotografie tak zásadní význam. Na základě fotografií je určena tzv.proudová stopa se zpožděním 6 měsíců, kdy při pitvě in natura o ní nepadne ani slovo. Při repitvě zemřelých je zcela zřetelně slyšet, že na krku Moniky Kramné výbled nenalezen a další znalec jej objeví na fotografii za  15 měsíců.

Na základě jen fotografii je zhotoven elektro - posudek, protože znalec na místě činu nikdy nebyl, ale dospěl k závěru, že Petr Kramný mohl na základě fotografii zabít manželku a dceru elektrickým proudem a zejména fotografiie myokardu, která prokazuje účinek elektrického proudu a je stěžejním důkazem vzniká způsobem, který je popsán shora a je snad zcela neuvěřitelný…

Důvodně podezřelí znalci M.S a M.D jsou si svými znaleckými závěry tak jisti, že si v oblíbeném programu MS Powerpoint připravili dokonce prezentaci svých znaleckých závěrů.

Skutečnost, že v této prezentaci pro oporu svých tvrzení používají fotku jednoho a toho samého srdce o němž dnes nikdo ani neví čí vlastně je, nemá dle jejich názoru, vliv na jejich konečné závěry.

V žádném případě a za žádných okolností nemůže obstát tvrzení důvodně podezřelých znalců, že fakticky popisují správné  znalecké závěry, ovšem na fotografiích jednoho myokardu. Součástí trestní věci jsou jen a výhradně fotografie, žádný nekroptický materiál samozřejmě součásti trestní věci ods. Petra Kramného není a nikdy nebyl.

Nejsem znalec, nemůžu hodnotit znalecké závěry, ale způsob pořizování důkazního materiálu v Ústavu soudního lékařství Ostrava ve mě budí oprávněné pochybnosti a pořizování stěžejního důkazního materiálu nese prvky přinejmenším lajdáckosti a neuvěřitelného diletantismu a již jen sama skutečnost záměny fotografií musí být důvodem, nyní již skutečně pečlivého a nezávislého přezkumu.

Nastává další lapsus v této věci, a to i přes povolení nalézacího soudu se přednosta ÚSL Ostrava - agent STB s krycím jménem SIMON brání vydat nekroptický materiál znalcům, aby konečně bylo padni komu padni zjištěno ,čí srdce je vlastně či, odstraněny pochybnosti z nějakých fotografii a zejména konstatováno předními odborníky účinek elektrického proudu na srdce Moniky a Kláry, nebo či se jedná o šotek v prezentaci programu MS Powerpoint či složku s obrázky zcela jiného srdce, protože jak je vidno v ÚSL Ostrava je možné,ale úplně všechno.

Další unikátnost této trestní věci tkví v tom, že jsme svědky velmi nestandartních postupů a to zejména schůzek na obědech a sdělování hodnotících stanovisek, snaha navštívit znalce osobně a provádět neformální konzultace a zejména ani orgány činné v trestním řízení se svým postupem zjevně snaží zastrašit případné další znalce, postupem, který je sice lege artis, ale nese prvky šikany a zastrašení než snahy o zjištění objektivní pravdy.

I před odmítnuté dovolání Petra Kramného u Nejvyššího soudu ČR, který se raději  alibisticky skryl za tzv. striktní dovolací důvody, má tento stav jednu pozitivní vlastnost. Spisový materiál 50 5T/2015 se jednou vrátí do místa svého vzniku a to ke Krajskému soudu v Ostravě do rodiny Gilových, která tuto kauzu, rukou společnou a nerozdílnou provází a již nebude žádná formální překážka k poskytnutí nekroptického materiálu nezávislým znalcům. Jistě se již nebude opakovat situace, že znalci budou vkládat omylem fotografie do špatných souborů, vkládat sklíčka pod mikroskop obráceně a to dokonce v úhlu 8 stupňů a dočkáme se řady zjištění, kterou přinesou možný závěr, že trestní věc Petr Kramného je jeden z dalších
spolku  Šalamoun známých, justičních zločinů na občanu České republiky.

Autor je místopředseda spolku Šalamoun

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…