Václav Souček: Kriminálka

23.10.2014 21:28

Ministra obrany ostře vyplísnili kolegové z politické branže, neboť podle jejich mínění znectil poslání naší vojenské účasti v zahraničí. Martin Stropnický přijal roli v TV seriálu „Kriminálka Anděl“ ještě coby herec; úkolem herce je naplnit roli tak, aby byla věrohodná. Není příliš pravděpodobné, že by vlastnosti postavy ze seriálu přenášel do dalšího životního působení.

Václav Souček: Kriminálka
Foto: Daniela Černá
Popisek: Ministr obrany Martin Stropnický

Znovu je tak na tapetě problém zadání, jako v případu herců v uniformách policie. Dnešní poslanec, původním povoláním herec Slávek Jandák se nahrál něco padouchů a „klaďasů“. Což neznamená, že by v poslanecké sněmovně zasedal jednou jako Jekyll a podruhé jako dr. Hyde. V dotčeném dílu kriminálky účinkoval také finanční aférou provázený armádní letoun typu CASA, s nechvalnou pověstí narovnanou humánní přepravou koní Převalského do Mongolska. Tak snad bychom nad takovou lapálií mohli mávnout rukou po vzoru pana Brdečky: padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina.

Zaznělo na ČRo Hradec Králové. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Pořad: Glosa Václava Součka  |  Stanice: Hradec Králové

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Robert „Kennedy“ Fico?!?

18:08 Pavel Foltán: Robert „Kennedy“ Fico?!?

„The Live and Times of Judge Roy Bean“ (USA 1972) anebo „The Postman“ (USA 1997) a podobně. Tam to c…