Václav Vrána: Kalouska není nutné zabít, ale zavřít do kriminálu

24.05.2014 7:30

Jsem doslova zděšen, jaký prostor dostává v médiích prolhaný a pokrytecký Kalousek a dokážu pochopit, jak to vytáčí drtivou většinu občanů, proto jsem se rozhodl napsat svůj názor na tohoto tvora bez jakékoliv nenávisti, ale pokud možno na základě faktů.

Václav Vrána: Kalouska není nutné zabít, ale zavřít do kriminálu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Miroslav Kalousek na besedě v Opavě

Zda jsem se trefil, nechám na posouzení čtenářů. Já osobně se domnívám, že Kalousek už nemá plně pod kontrolou svoje lumpárny a tudíž začíná panikařit a z toho plyne jeho hysterická reakce na obyčejnou satiru. A to, že Kalousek v debatě v Parlamentních listech označil novináře za hlídací psy demokracie, už považuji za kravinu, kterou by nemohl říci soudný člověk, potažmo ten, komu právě novináři lezou do análu. Taky diskuze na tento článek v PL tomu odpovídá a Kalousku raději to ani nečti, protože by jsi nezemřel na brzkou cirhozu jater, ale klepla by tě pepka. Když tady řádila Nečasova banda v čele s Kalouskem, tak to mu nevadilo, že hlídací psi ze všech Vater, čili Jasánci, chrápali u plných misek a nevěnovali devastaci společnosti žádnou pozornost!!!!!

Parodie na to, jestli je třeba zabít Kalouska je sice úsměvná a dost mě překvapila hysterická reakce tohoto nepovedeného lidského tvora na tento  satirický výtvor, ale já tvrdím, že tento totálně pokrytecký živočich zaslouží především kriminál za ty všechny sviňárny, kterých se jako politik dopustil. Mně osobně je z tohoto živočicha na zvracení a hluboce s ním pohrdám. Když vezmu v úvahu zločince typu Krejčíře, Bakaly, Pitra, Mrázka, Berdycha a dalších, kteří se podíleli na devastaci Česka, tak musím konstatovat, že tito se rekrutovali z řad bývalých veksláků, kteří prostě neměli za komunistů šanci se stát gaunery takového formátu, jakým se stali po sranda prči v r.1989 a kteří prostě využili beze zbytku šanci, která se jim naskytla díky totální absenci naprosto zdevastovaného výkonu právní moci, účelově znehodnocenou Klausovou mafiánskou sebrankou, rekrutovanou z převlečených komunistických papalášů na počátku 90 let. Čili jejich řádění se dá svým způsobem pochopit, ale v žádném případě se nedá pochopit řádění Kalouska, který byl do výkonné politické moci zvolen občany. Tento pán, který parazitoval na politické moci již za komunistů jako představitel černoprdelníků, což byla strana, která byla do jisté míry "béčkem"  KSČ a byla touto totalitní stranou trpěna a byla de facto členem Národní fronty, využil zmatků po r.1989, aby se vetřel do nového totalitně feudálně -otrokářského systému, který nemá s vyspělým kapitalismem absolutně nic společného, zneužil důvěru lidí, kteří mu svými hlasy ve volbách dopomohli se vyšplhat do vrcholných politických pozic, ačkoliv bylo již na počátků zřejmé, že tento člověk, který je naprosto bezcharakterní, plný touhy po moci, není tím správným, který bude hájit zájmy obyčejných lidí, který svým podrazáctvím a pokryteckostí zneužije svůj podíl na moci a to takovým podílem, že se voličům budou protáčet panenky. Nemá smysl tady vyjmenovávat všechny sviňárny, ve kterých tento soudruh figuroval, to by zabralo nejméně 5 stran papíru formátu A4, ať už jako náměstek na ministerstvu obrany, nebo jako ministr financí v Nečasově vládě, ale třeba jeho zásluhu na některých zákonových paskvilech nelze opomenout, třeba loupež za bílého dne na důchodcích, kterým zcela bezprecedentně sebral úlevu na dani ( týká se pracujících důchodců) nebo slevu na jízdném a těmito uloupenými finančními prostředky chtěl zalepit díru v rozpočtu, která vznikla díky tunelům mafie, kmotrů a lobbistů v předražených státních zakázkách, díky tolerované korupci politiků v parlamentu, senátu a především díky zcela zkorumpované Topolánkově a Nečasově vládě, díky stamiliardovým daňovým únikům, díky předraženým nákupům především armádních zakázek a podobně. Na těchto finančních únicích má Kalousek přímo devastující podíl a proto říkám, není nutné ho zabít,to by bylo pro něho spíše vyznamenání, ale je třeba ho zavřít do kriminálu, až by zčernal a to spolu s Klausem, Langrem a dalšími, kteří jsou spoluviníky rozkradení státu za posledních 24 let.

První je ale nutné tohoto chameleona zbavit výkonné moci a to jedině tak, aby voliči konečně pochopili, že volbou TOP09 by nadále byli spolupachateli další devastace společnosti a to jak po stránce finanční, tak především morální, protože Kalousek bude vždy v čele kandidátky této devastující strany, Švancenberk je jenom obyčejná chrápající loutka, nevzdělaný a degenerovaný baron, ve skutečnosti za Nečasovy éry vládl Kalousek a kantýnská Naďová, svázák Tolja byl taky jenom nastrčená loutka, se kterým si Kalousek a kantýnská vytírali tlusté střevo, jak medvěd se zajícem.

To že Kalouska drtivá většin občanů doslova nenávidí a nadávají na něho kde mohou, nic neřeší, je to jen štěkání na karavanu, která jede dál, tady mohou především svoji nezastupitelnou úlohu sehrát především  média, proč mu dávají tolik prostoru, aby Kalousek veřejně slintal a prskal svoje jedovaté sliny, jsou to obyčejní zkorumpovaní přizdisráči a vlezdoprdelisté stejně jako komedianti a uhrovití puberťáci, to že komedianti jsou odjakživa pokrytečtí, netřeba zdůrazňovat, jejich shlukování v Národním divadle při odsouzení Anticharty a podobné aktivity, na 1.máje a při oslavách různých komunistických výročí jsou dostatečně známé a jejich tvrzení, že se výraznou měrou podíleli na pádu komunistického režimu je spíše úsměvné a tragikomické, jejich stávka už byla jenom tančením na komunistickém hrobě, kdyby nedošlo ke zhroucení SSSR a zániku dohod z Jaltské konference a zbytek obstarala STB, tak by si ani neusrali, no a média, tam jsou zbytečná jakákoliv slova, tak zdehonestovaná, zkorumpovaná a lživá média tady nebyla snad ani za komunistů, proč nedají prostor dalším parlamentním stranám, Úsvitu a komunistům, kteří měli víc hlasů než pokrytecká TOP09 a mohli by k současnému marastu a jak z něho jistě co říci, ale místo toho se člověk bojí otevřít konzervu, aby z ní nevyjukl slizoun Kalousek.

Co se týká Babiše, k jeho osobě jsem se již několikrát vyjádřil a tak ještě jednou ve zkratce, co se týká jeho činnosti v STB, ať již prokázané či nikoliv, tak to mě neleží ani u zadku, 99% národa lezlo komunistům do řiti  a navíc, všichni víme, že kdo byl v PZO, tak musel být STB prověřen, ať chtěl či nechtěl.

Ale nevěřím tomu, že nabyl miliardy košer způsobem , je známo že figuroval ve všech kšeftech s Bakalou, Pitrem, Mrázkem, Krejčířem, ať už v kauze Setuza a dalších podniků, ze kterých se rekrutuje Agrofert, či ve rvačce o krachující banky, ať už Union banka a nebo další a v dalších křivárnách a tam se nejednalo v žádném případě v hranicích zákona, to ani náhodou, ale je jediným, který do těch sviňáren viděl a vidí a tudíž ví co je Kalousek zač a jak ho částečně zpacifikovat a má tu výhodu, že Kalousek už je odstaven od rozhodování o státě jako v Nečasově vládě na druhé koleji a v opozici už toho taky moc nevyvede, kdežto Babiš v té výkonné moci je a je to silný hráč a Kalousek to moc dobře ví, tak že se v budoucnu ještě dočkáme dalších střetů na dlouhé nože mezi těmito dvěma tuneláři a může to být docela zajímavé, ale hlavně chci zdůraznit, všechno máte v rukou vy voliči, pokud jste doposud nebyli schopni zpacifikovat všechny ty šmejdy, zmetky, tuneláře, korupčníky, mafiány, kmotry a lobbisty silou, tak to aspoň udělejte zákonným způsobem ve volbách. Jinak si uvědomte, že budete a jste spolupachateli všech těch morálních a zločinných sraček v tomto státě.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…