Valentin Kusák: Jsi muslim- projde ti to. Jsi Čech-budeš odsouzen

14.02.2012 14:10

Nemíním chránit ani dělat propagaci DSSS (DS) a jejím členům. Faktem je, že jsou často před soudem za to, že měli „něco“ na triku či bundě a u soudu znalci na extremismus zkoumají, zda toto „něco“ nepřipomíná vzdáleně „něco“ zakázaného, třeba fašistického.

Valentin Kusák: Jsi muslim- projde ti to. Jsi Čech-budeš odsouzen
Foto: ilustrační foto
Popisek: Bojovník proti mešitám v ČR Valentin Kusák

Často připomíná a následuje odsouzení k trestu většinou podmíněnému. V médiích jsou tyto kauzy podrobně, často a pravidelně  popisovány.
V prosinci jsem za AntiMešita o.s. podával oznámení na muslimy, kteří káží proteroristicky v mešitách v Brně i v Praze, volají po plošném vybíjení Židů a demonstrují před Izraelským velvyslanectvím, kde opět muslimové fanaticky v davu volají po vybíjení Židů.

Podání jsem zdůvodnil právním rozborem dle usnesení Ústavního soudu ve věci náboženské svobody, resp. konstatování, že náboženská svoboda není absolutní. A muslimové za své nedemokratické a dle mne i protizákonné jednání nebyli předáni PČR do pravomoci státního zástupce, který by je popohnal k soudu. Alrawi udělal tiskovou konferenci, kde vyjádřil lítost nad chováním některých muslimů. No a aby si Alrawi pofoukal bebítko, tak muslimové pozvali z Velké Británie teroristu, který kázal 10. - 11.2. v mešitě v Praze.

Já si ze všeho udělal tento závěr : muslim a normální Čech nejsou před zákonem v ČR rovnoprávní, což odporuje LZPS. Muslim je za extremistické chování nepotrestatelný, zatímco normální Čech potrestaný je.

Muslimové reálně volali a na několika místech po plošném vybíjení Židů (videonáhrávky jsou např. na internetu) a nebyli potrestáni. Strašně rád bych poznal, zda by nebyli potrestáni členové DSSS včetně Vandase, když by na veřejných shromáždění či i někde v soukromí volali po plošném vybíjení Židů jako muslimové.

Tím vším, co je výše stroze popsáno, jsem zděšen

Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a AntiMešita-Envi o.s.
www.antimesita.eu

reklama

autor: Valentin Kusák

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …