Vaše věc: STOP týrání – tvrdší tresty

20.09.2018 20:10

V sobotu 22. září se v Praze uskuteční setkání lidí ze všech koutů České republiky, kteří nejsou lhostejní k týrání zvířat.

Vaše věc: STOP týrání – tvrdší tresty
Foto: pixabay.com
Popisek: Štěně - ilustrační foto

Demonstrace proběhne pod heslem „STOP týrání – tvrdší tresty“. Podle organizátorů – řady dobrovolných organizací milovníků a ochránců zvířat - všechna zvířata si zaslouží důstojný život. Nejen domácí mazlíčci, ale i ta hospodářská. Akce si bere za cíl přinést do veřejného prostoru nesouhlas lidí s nízkými tresty za týrání zvířat, zdůraznění nespokojenosti s tím, jak je týrání zvířat přehlíženo. „Je potřeba dát našim zákonodárcům najevo, že lidem se tento lhostejný přístup z jejich strany nelíbí a přejí si změnu,“ říkají organizátoři.

Účastníci se mají setkat ve čtrnáct hodin v Praze, Alej obětí totality, Újezd - Mala Strana, Praha 1 a následná akce se bude konat v Reigrových sadech - Park Cafe. V programu akcí vystupuje několik osob, které znají (ne)řešení týrání zvířat z praxe a také známí umělci.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…