Vilém Rössler: Pražská kavárna pukne, až v roce 2018 opět zvolíme Miloše Zemana

03.08.2016 18:10

Komentář Viléma Rösslera ke slovům prezidenta Miloše Zemana.

Vilém Rössler: Pražská kavárna pukne, až v roce 2018 opět zvolíme Miloše Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Pan prezident se opět vyjádřil k mezinárodní situaci a jako vždy jasně pojmenoval co se skutečně děje. S panem prezidentem musím ve všem na 100 procent souhlasit až na to pořizování zbraní.

Jsem pro deportaci všech migrantů z Evropy, a pokud to není možné, tak z České republiky a nekompromisní uzavření našich hranic. Evropa už je plná potencionálních teroristů a nikdo neví, kdo z nich může zaútočit.

Znovu se jasně ukazuje, jak slabého máme předsedu vlády, který sice jakoby odmítá kvóty na příjímání migrantů, ale na druhé straně migranty k nám stále vozíme. Není tedy divu, že pan prezident řekl to, co řekl.

Že toto vyjádření nenechalo v klidu politické vítače migrantů (Dienstbier, Schwarzenberg) a především svlékače Jakuba Jandu z Evropských hodnot a stejně tak podporovatele Bohuslava Sobotky Tomasze Peszynského, nebo jak se jmenuje, se dalo čekat.

Dříve jsem jasně řekl, že si nehodlám pořizovat zbraň na ochranu před teroristy, ale prezidenta proti těmto parazitům bránit budu.

Pokud prezidenta kritizují výše jmenovaní páni a navíc evropský komisař Oettinger, je zcela jasné, že jsme si hlavu státu zvolili dobře a kavárna pukne, až bude Miloš Zeman v roce 2018 zvolen opět prezidentem.

Vilém Rössler, zakladatel facebookových skupin na podporu prezidenta republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …