Vilém Rössler: Vážení neandrtálci, kritikou Miloše Zemana se pouze zesměšňujete

13.01.2015 19:19

Vilém Rössler: Vážení neandrtálci, kritikou Miloše Zemana se pouze zesměšňujete

Vilém Rössler: Vážení neandrtálci, kritikou Miloše Zemana se pouze zesměšňujete
Foto: Radim Panenka
Popisek: Miloš Zeman v Pardubicích

Jan Němec (TOP 09), jeden z organizátorů červených karet, už několik dní před příjezdem prezidenta Miloše Zemana do Pardubického kraje svolával své věrné příznivce k protestu proti hlavě státu.

Neandrtálci výzvu přijali a dostavili se opravdu v hojném počtu. Česká televize nezklamala a uvedla, že prezidentovi přišlo vyjádřit svůj nesouhlas několik desítek jeho odpůrců. Pravdou ovšem je, že účastníků bylo maximálně 15.

Nedá mi si nevzpomenout, jak ona nezávislá televize informovala o našem setkání 17. listopadu 2014 na pražském Klárově, které se konalo na podporu pana prezidenta.

Je vidět, že pražská lumpenkavárna pomalu, ale jistě začíná vadnout a pár odcházejících politiků a několik rádoby umělců už začínají být trapnými i pro ty, co je donedávna obdivovali a poslušně se řídili jejich příkazy.

Praha se stává státem ve státě a je vidět, že odpůrci pana Zemana se uhnízdili právě tam a to už zdaleka ne v takovém počtu, jako když za pomoci medií svolávali protest na Národní třídě při oslavách 17. listopadu.

Jsem přesvědčen, že už se prezident těmi vašimi výplody začíná opravdu bavit a první dáma se zelenou kartou v ruce v Pardubicích dokázala, že si titul první dámy opravdu zaslouží.

Vážení červenokaretníci, vím, že jste schopni čehokoliv (viz vaše házení vejci) tak vás chci ujistit, že příznivci Miloše Zemana jsou odhodláni svého prezidenta bránit a především podpořit proti všem vašim nevybíravým útokům. Chci vám proto doporučit, začněte se zajímat o podstatné věci, které tuto republiku trápí. Se svou kritikou prezidenta se tak pouze zesměšňujete.

Vilém Rössler, zakladatel facebookové skupiny: Souhlasíme s výroky pana prezidenta Miloše Zemana.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.