Vladimír Ustyanovič: Pravá tvář udavače Zdeňka Šarapatky

26.01.2020 8:42

V pondělí 20. ledna zemřel předseda Senátu Jaroslav Kubera. Vtipný zastánce konzervativních hodnot, který za sebou nechal spoustu vykonané práce, zejména ve funkci primátora města Teplice.

Vladimír Ustyanovič: Pravá tvář udavače Zdeňka Šarapatky
Foto: tan
Popisek: Bývalý tajemník premiérů, publicista a televizní moderátor Zdeněk Šarapatka

Byl to jeden z mála „nekorektních“ politiků, který přesně, jasně a čitelně definoval své názory, nenechal se zatlačit do kouta, prezentoval jasně postavení muže a ženy navzdory různým feministickým hnutím včetně patologicky pokřiveného hnutí MeToo. Respektoval výsledky voleb, byl otevřený diskuzím a bral diskutujícího jako partnera, ne jako nepřítele. Projevoval se sarkasmem, ironií a někdy až černým humorem, ale vždy to byl humor, ze kterého byla cítit lidskost.

Toto se nedá říci o členu Rady České televize, psychopatovi Zdeňku Šarapatkovi, který parazitoval všude, kde působil. Někteří jeho bývalí kolegové ho nazývali druhým Brettschneiderem, což je synonymum pro udavače. Tohoto křivého jedince si vzal k sobě premiér Gross, aby ho do roka vyhodil jako špinavé prádlo. Poslední akcí této lidské stvůry bylo vystřelení jedovatého šípu směrem k prezidentovi republiky s tím, že by si měl vyměnit roli s Jaroslavem Kuberou. Tímto výrokem se tento morálně deficitní tvor zařadil mezi stejně pokřivené osoby, jako je europoslanec Polčák, který vyjádřil přání rychlé prezidentovy smrti nebo absolutní lidská hyena Bartík, který před prezidentskými volbami hlásal, že prezidentský kandidát Zeman má rakovinu a zbývají mu 3 měsíce života. Tito lidé, které mohu nazvat odpadem společnosti, spoléhají na naši „nezávislou“ justici a na to, že jejich beztrestnost je bezbřehá. Výrok soudu tomu, bohužel, odpovídal.

Věřím, že paní poslankyně Barbora Kořánová přesvědčí ostatní členy parlamentu, aby tuto lidskou kreaturu z Rady ČT vykopli stejně, jako se tohoto parazita zbavili všichni jeho bývalí zaměstnavatelé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…