Vladimíra Antošová: Dopis rektorátu UMPRUM Praha

18.11.2016 15:16

Vvyjádření k chování studentů při demonstraci na Náměstí Jana Palacha

Vladimíra Antošová: Dopis rektorátu UMPRUM Praha
Foto: Vít Hassan
Popisek: Demonstrace 17. listopadu na náměstí Jana Palacha s podtitulem Za skutečnou demokracii proti nevoleným "ELITÁM."

Dobrý den,

ráda bych se vyjádřila k chování studentů Vaší školy při včerejší demonstraci na Náměstí Jana Palacha v Praze.Jsem naprosto šokována chováním studentů, kteří neváhali zneuctít, jeden ze státních symbolů a to hymnu České republiky ! To že vyvěsili z oken transparenty s textem miluji islám a snažili se rušit průběh povolené demonstrace reprodukovanou hudbou ( o jejich hlouposti hovoří jasně to, že nešlo o hudbu islámskou ale hinduistickou) je odsouzeni hodné ale to, že přes výzvu k vypnutí hudby a zdůraznění, že bude hrát státní hymna došlo ještě k navýšení hlasitosti je naprosto neodpustitelné !!! Vzhledem k tomu, že byl státní svátek a tudíž byly školy uzavřeny, je jasné, že je do objektu musel někdo pustit a tudíž se vše dělo s vědomím vedení školy ! Pokud takto vychováváte naše mladé lidi k naprosté neuctě nejen ke státním symbolům, osobě prezidenta republiky ať už jim je kdokoli, ale též k ignoraci pojmů jako je úcta, pokora, vlastenectví a ještě je podporujete v protiprávním jednání, předpokládám, že jste natolik zodpovědní a vyvodíte směrem k sobě důsledky. Ocenila bych, kdyby se k incidentu vedení školy veřejně vyjádřilo a dotyční studenti se omluvili!

S pozdravem

Vladimíra Antošová
Profesionální zájezdová loutková scéna

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…