Vladislav Rogozov: Pan Khan si dělá srandu ze všeho. Kromě islámu

22.12.2015 17:45

Český lékař pracující ve Velké Británii opět promluvil o postupující islamizaci této země. Tentokrát je to skutečně zvrácené.

Vladislav Rogozov: Pan Khan si dělá srandu ze všeho. Kromě islámu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ovládání od televize

Tohle prostě musí nadchnout každého milovníka multikulti. Vánoce, Štědrý večer, děťátko v jesličkách, není to však malý Ježíšek. Je to malý Mohamed. Že nesmysl? Nikoliv. To je současná produkce BBC.

Pan Khan si dělá srandu ze všeho. Kromě islámu

"Vítejte ve Sparkhillu v Birminghamu, hlavním městě Britského Pákistánu!", vítá vždy zvesela diváky pan Khan, hlavní hrdina rodinného seriálu BBC. Pod názvem "Citizen Khan" ho BBC vysílá už čtvrtým rokem a vypráví úsměvné příhody ze života britského občana pana Khana a jeho rodiny. Nejde přitom o žádnou okrajovou záležitost, ale o oblíbenou rodinnou komedii s mnohamiliónovou sledovaností a řadou ocenění. A není se vůbec čemu divit. Pan Khan je totiž skutečně veselá kopa, legraci si umí dělat ze všeho a ze všech. Jen z jednoho si legraci nedělá nikdy. Islám je totiž středobodem jeho života.

Loňský vánoční díl seriálu je k vidění na BBC iPlayer (viz odkaz) nebo na YouTube. Jeho shlédnutí jistě navodí příjemnou vánoční atmosféru. Navíc i velmi pobaví - nejen štědrovečerním Mohamedíkem, ale i dalšími vtipnými obrazy, jako třeba bradatým muslimem letícím na vánoční hvězdě nebo krásným multikulturním vánočním stromem.

Má tohle BBC skutečně zapotřebí?

Je pravda, že tradičněji založený divák si může položit otázku, zda má tohle zapotřebí zrovna BBC. Odpověď není obtížná. Ano, má. Jednou je to veřejnoprávní médium, tak musí sloužit všem občanům bez rozdílu - a přispívat k harmonickému budování moderní multikulturní společnosti. Rodinný seriál ze života britských muslimů tak názorně ukazuje, že probíhající islamizace je nejenom zcela bezbolestná, ale vlastně i velmi zábavná.

Takže, kolem a kolem, není se čeho bát. Naopak, máme se zkrátka na co těšit! Vyspělá Anglie nám může být skvělým příkladem. Snad tedy nebudeme zaostávat dlouho a Vánoce s Mohamedem budou jednou dávat i v České televizi. A když už by se to nestihlo za nás, uvidí Mohameda v jesličkách alespoň naše děti. A můžou si pak u multikulturního stromečku zvesela zanotovat:  "Narodil se Mohamed, veselme se...".

Šťastné a veselé! 

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…