Zdeněk Koudelka: Exposlanec TOP Husák o pozvání na Hrad kecal

01.11.2016 13:30

Dne 25. 10. 2016 zveřejnil bývalý poslanec za TOP 09 Jan Husák informaci, že dostal pozvánku na Pražský hrad na oslavu státního svátku.

Zdeněk Koudelka: Exposlanec TOP Husák o pozvání na Hrad kecal
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Koudelka

Následný den informaci zveřejnil web Lidovky.cz a další. Informace byla spojena s údajnou omluvou řady zákonodárců z obřadu předávání státních vyznamenání a ve čtenářích se vyvolal dojem, že Kancelář prezidenta republiky chce zaplnit prázdná místa bývalými poslanci. Uvedena byla i Husákova slova, že je smutné, že se na takovou státní akci hledá komparz, kde se dá.

Pravda je jiná. V rámci recepce po slavnostním aktu byla prezentace moravských vín. Tuto prezentaci zajistil Vinařský fond, kde členem Dozorčí rady je i Jan Husák. Vinařský fond předal Kanceláři prezidenta k pozvání na akci seznam členů svých orgánů. Jan Husák byl pozván jako člen Dozorčí rady Vinařského fondu a ne jako bývalý poslanec. Prezident republiky Miloš Zeman pomáhá moravskému vinařství. Husákovu neúčast hodnotím jako neúctu k moravskému vinařství. Snad si to moravští vinaři zapamatují, až budou v příštích volbách zvažovat, koho volit. Uvidíme, zda novináři z Lidovek a jiní budou schopni čtenářům oznámit svůj omyl nebo od pravdy odvrátí zrak a přidrží se doporučení slavného sexuologa MUDr. Miroslava Plzáka ve věci manželské nevěry – zatloukat, zatloukat a zatloukat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vladimír Ustyanovič: Who is who neboli Kdo je kdo

8:22 Vladimír Ustyanovič: Who is who neboli Kdo je kdo

Paní Černochová se zase "vyznamenala". Spolu s premiérem Fialou a také s bakalářem Lipavským, kdy si…