Zdeněk Procházka: Inflace vyskočí ještě víc, jestli zlodějinu intervencí Česká národní banka okamžitě neukončí

14.02.2017 21:10

Naše peníze rozpustí inflace ČNB ještě hůř, inflace vyskočí ještě výš, jestli zlodějinu intervencí ČNB okamžitě neukončí.

Zdeněk Procházka: Inflace vyskočí ještě víc, jestli zlodějinu intervencí Česká národní banka okamžitě neukončí
Foto: wikipedia
Popisek: Česká národní banka.

3% inflaci, nezamýšlenou ČNB, se mi podařilo předem vypočítat. Když jsem výpočet připravil do článku, abych varoval lidi a ukázal neschopnost establishmentu řídit zemi, mocní dostali hlášku od BIS co chystám – a chystají přiznat na veřejnosti, že může nastat 3% inflace, aby neměli ostudu ještě větší, až inflace skočí divočeji než mysleli. Nevědí co dělají.

Místo aby intervence zastavili, dokud jsou škody "jen" 70 MILIARD.

Ti syčáci (Rusnok+Singer+S) si pochvalují, že znehodnotili naše peníze (oni se tím chlubí!), vyvedou našich STO MILIARD KORUN do cizích rukou. Pod lživou záminkou o „zabránění deflaci která by ohrozila hospodářský život“, což je nedokázaný předsudek, jak už připouští i známí ekonomové, např. odcházející člen rady ČNB Řežábek.

A tak Sobotka pozval Rusnoka na divadýlko před kamerami jako že se „starají“ o kursy.

Rád bych to napsal stručněji a čtivěji, ale mně připadá dost důležité, jak každý člověk byl okraden o 7 000 Kč, včetně všech dětí, každý bude okraden intervencemi o 10 000 Kč, každá rodina v zemi byla okradena o 30 000 korun a bude okradena o 40 000 korun, úplně každá. Ti, co mají úspory nebo lepší plat, budou okradeni intervencemi úhrnem o 100 000 korun, všichni.

Naše peníze mizí v cizích rukou, proto se sem hrnou spekulanti jako vosy na cukr. Aby odnesli peníze, hodnotu naší práce. Jde o důkaz obrovské zlodějiny, zvětšující se zájem spekulantů o zisky v miliardách, rozvalující tiskárnu centrální banky, chrlící stamiliardy nekrytých korun, rozpouštějících naše peníze.

ČNB je pod tlakem návalu, předem vypočítaného člověkem, který varoval dlouho dopředu, a tak ho jaksi zamlčují soudruzi, jelikož jejich cílem je pravý opak: znehodnocení našich peněz, zmizení hodnot do zahraničí, a říkají to křišťálově upřímně.

Tanečky: ledva jsem níže připojené vysvětlení dopsal, Sobotka pozval Rusnoka na tiskovku, jako ho pozvali na tajné zasedání vlády před půl rokem, „čirou náhodou“ poté, co jsem sepsal přesnou předpověď jak celá obří zlodějina intervencí ČNB dopadne: chrlením našich peněz do chřtánů cizích spekulantů v čím dál rozsáhlejším objemu, zředěním našich platů a úspor, explozivním tiskem peněz. Minutím údajného cíle inflace, slouží jen k oklamání naivků, aby naše peníze skončily na účtech Sorošovců. Jenže Sobotka si tehdy nechal něco nakukat, nehnul prstem, jelikož nemá ponětí, teď bude hrát (potvrdilo se v pondělí, dodatečná vsuvka) navenek divadýlko „jakože se stará“, jenže před prázdným trezorem banky, naše peníze jsou v ř***. Přitom politici to věděli předem, nehnuli prstem, financím státu žel nerozumí ani Babiš, ten chce vyždímat víc berní z užitečně pracujících lidí.

Prostí lidé, nerozlišující kdo je kdo v establishmentu, typicky Sobotkovi voliči, budou přisuzovat zlodějinu intervencí vládě. A tak dávno po dvanácté, kvůli hrozícímu provalení a poprasku, naráz Sobotka reaguje, přitom loni mávl rukou – a výsledkem byla ztráta 70 MILIARD, ještě se bude prohlubovat.

A když do karet mocných vidí někdo z lidí mimo vlivové kruhy a pouští si pusu na procházku, nasadí na něj špicly z BIS, aby krom peněz kradli i analýzy, řešení,... jenže v případě intervencí bylo výhodnější nechat zlodějinu běžet, zájmy spekulantských bankéřů se kryly se zájmy „vyvolených“ v ČNB (Singer). A se zájmy dlužníků: dluhy, časté u Sobotkových voličů,rozpouští inflace, na úkor  těch kteří mají nějaké platy, úspory, těm hodnotu peněz ředí inflace a přesouvá k dlužníkům a spekulantům.

Inflace je uměle vyvolávána ČNB, aby establishment rozpustil naše úspory a vyždímaný objem hodnot převedl do zahraničí, důkazem je zájem spekulantů o zisky v gigantickém objemu, zaručené zisky, mizící do cizích fondů, na náš úkor, takovou podivnost nedělá nikdo na celém světě, jen Singerovci.

Zajímavý poznatek možná nový i v ekonomické nauce: objem ztrát, mizících v cizině, odpovídá velikosti inflace, stačí jednoduchá trojčlenka: vezmete objem peněz v ekonomice (3500 MLD), z nich dvě procenta inflace a vyjde objem peněz znehodnocených inflací (zvlášť přesné při stálých platech): dvě procenta dělají 70 miliard – a to je přesně objem peněz,které zmizely do cizích rukou přes intervence ČNB, peněz ukradených z našich úspor a platů, jak zveřejněno dříve. Čísla krásně sedí, dávno předem spočítáno, včetně toho jak to dopadne.

Jenže varování ignorováno politiky, ohlupovaných Singerem a Rusnokem.

Těch 70 miliard objemu krádeže se počítá jednoduše: přirozený kurs koruny je 25 Kč/euro a níž, ale ČNB nakupuje za předražených 27 Kč, tedy ztráta 2 Kč na každém euru, a když objem nákupů je BILION, činí z toho podíl krádeže právě těch 70 miliard (bilion*2/27). Přesně to sedí na objem peněz znehodnocených uvnitř země inflací, přesné odhalení ekonomické zákonitosti. Ale o autora jen rozhořčení z okrádání nás všech. Je jednoduché vyčíslitjeho objem a k čemu to povede, v jaké výši inflace přesně.

Jenže bankéři a formální „ekonomové“ sedí na postech s milionovými platy ze spekulací, z peněz odebraných nám (aniž by se nás zeptali), zlodějinu kryjí agitací klamů o „deflaci“. Na intervencíchvydělávají bankéři, vystupující v médiích, vlastněných vyvolenými (spekulantské fondy...), placených přes reklamu nakradenými penězi...

Jen několik bankéřů, kteří se na tom nepodílí, otáčí, jeden teď řekl že za intervence by centrální bankéři „měli jít do kriminálu“. Dost pozdě, až po 8 měsících od varování, když mnohem větší exploze zlodějiny se právě rozběhla, ještě větší ztráty, přesně dle předpovědi.

Varování, sepsané půl roku předem, jak průšvihu předejít, je v odkazu dole, s jednoduše pochopitelným vysvětlením co je podstatou, kam naše peníze mizí, jak tu zlodějinu zorganizovali. Současně z ní sorošovci financují migraci, aby způsobeným rozkladem podlomili naši schopnost obrany, imunitní reakci společnosti, a mohli snadněji obírat paralyzované tělo naší civilizace.

Původní předpověď: Nával spekulantů přiměje ČNB vytisknout DALŠÍ INFLAČNÍ BILION, tisíc miliard nekrytých peněz, pouští je do oběhu na nákup předraženého eura, kvůli tomu další desetimiliardové ztráty našich hodnot, mizí ve tmě spekulantských fondů.

Inflace (údajný cíl ČNB) se zhorší ke 3% jestli intervence okamžitě nezarazí, přestřelí i jejich původní cíl (sám o sobě nesmyslný, není potřeba, viz vysvětlení níže).

Jelikož platí zákonitost odhalená výše: čím víc hodnot je ukradeno ven z ekonomiky a nahrazeno záplavou prázdných papírků, ředících naše platy a úspory, tím vyšší je inflace. Ředí peníze v přesném poměru těch ukradených 100 miliard korun k celkovému objemu peněz v ekonomice, z těch budou 3% znehodnocení úspor a platů.

ČNB se dostala do pasti vlastních slibů „intervence neskončí před polovinou roku 2017“, teď musí chrlit další stovky nekrytých miliard na nákupy eur, aby podlamovala kurs koruny jak slíbila, což mohou spekulanti vymáhat i soudně(!): „Chtěli jsme (spekulanti) nakoupit koruny za eura a za rok prodat za lepší kurs 25, jak slíbila ČNB, ale nedodržela veřejný závazek českého státu a připravila nás o desítky miliard,“ které budou vymáhat v arbitrážích burzovní obchodníci, ti mají advokáty nejlépe placené, z nakradených kolosálních částek. Hrozí ostuda ze spektakulárnícharbitráží, při kterých by vyšel  najevo diletantismus mocných, prasklo by jaký podvod jsou intervence, a tak zmetci ve vládních strukturách zvolí pokračující chrlení prázdných peněz.

Tím způsobí další nárůst inflace, nad jejich údajná 2%, byla dosažena už promítla přesně těch 70 MLD zlodějiny.

Takže další ztráty ke 100 MILIARDÁM, z peněz které ČNB musí chrlit teď, způsobí nárůst inflace ke 3%, možná i hůř – neklid, stávky, snížení výroby...

Po konci intervencí budou následovat výstřelky dalších spekulací, ČNB chce nasadit další zvrácenosti jako záporné úroky (nafouknutí dluhových bublin a chybné alokace kapitálu uvnitř země) a další podivnosti. Bankéři budou koktat o „nestabilitě (jenže z jejich viny) a nutnosti tvrději zasáhnout“ dalšími zvrácenými nástroji do přirozeného chodu ekonomiky, ačkoli ji rozhasili právě zvrácenými zásahy Singerů. Když zvrácené nástroje nefungují, establishment nasadí ještě zvrácenější nástroje.

Směšní, skončí jako jedni nejhorších zlodějů v historii země.

Možná největší hned po devadesátých letech, převodu části ekonomiky do rukou privatizačních podvodníků, proto neschopných, z toho vznikla vlastnická krize a následně ekonomická krize, jak předem protestoval jeden anonymní pisatel, jeho analytický web zlikvidovala mafie, a pak řadu dalších. Už několikrát rozluštil předem zlodějinu ekonomické mafie, odhalil jak jsou její nóbl podvody vymyšlené: třeba Lizner, šéf privatizace, odsouzený později za tuctový podvod: jak zmanipuloval burzu s kupónovými knížkami, jak obrali lidi o jejich podíl na státním majetku. Ačkoli přesný mechanismus neznali někdy ani poskoci mafie ve vládě, zajišťující dílčí službičky.

Ale i z trochy informací, zvlnění hladiny, se dá poznat co se děje pod hladinou. Lizner se holedbal že je šachista, stejně jako samotný architekt falešné, opravdu falešné privatizace, který dosadil zlodějské členy ČNB (načež spustili intervence...), tak by měli vědět, že už z prvních tahů se dá poznat předem, co mají za lubem.

Tehdy to skončilo všeobecným rozkrádáním, zmizením velké části hospodářství do rukou cizinců - a zbytek podniků zkrachoval. Přitom se mocní zaklínali a dušovali, jak jim jde o „udržení ekonomiky v českých rukou, blaho, bla, bla,...“ Krize, ta z toho byla.

Varoval jsem rok předem, že ty intervence a závazky podlomení kursu koruny musí ukončit co nejdříve, pokud možno okamžitě, ale vykašlali se na to, Babiš, Sobotka, Bělobrádek. Výsledkem je zvětšující se gigantický prů...švih.

Teď jeden ze spekulantských bankéřů musel připustit, že nákup eur způsobí obrovskou ztrátu, ale kličkuje že prý bude vedena jako účetní v bilanci, „nikdo ji nezaplatí“. Další lež spekulantských bankéřů, centrální banka nakupuje za naše peníze bezcenné tretky (znehodnocení eur o těch 70 miliard, které zmizely ve tmě) = vyhození našich peněz oknem. Jako když za vaše peníze, svěřené synovci-účetnímu, nakoupí bezcenné tretky a drze oznámí, že tretka (s nulovou cenou) je v soupisce, takže ztráta je „jen účetní“. Zatím tretku neprodal a tak nevyšlo najevo názorně, že je bezcenná. Je úplně bezcenná, selskému rozumu je jasné, že papírky eur, ten bezcenný devalvovaný podíl, nemá žádnou hodnotu, je nulová. Naše peníze jsou fuč.

Jak je možné, že bankéřské nesmysly o „pouhé účetnosti ztráty z přecenění deviz (eur)“ tisknou mainstreamoví redaktoři pořád dokola jako propagandu? Nerozumí tomu co dělají, cenzurují nepohodlné názory, od privatizace po migraci, Ukrajinu, teď podvodné intervence... Na klamání lidí se podílelo příliš mnoho redaktorů, po desítky let, nemají zájem přiznat, že pravdu měli pokaždé ti, po kterých šlapali. Smutně profláknuté redakce cenzurují i vůbec existenci odlišných názorů a autorů, zmínky o varováních dávno předem, varováních před zlodějinou intervencí ČNB, podvodech v privatizaci, záplavě přemnožených primitivů od jihu a jejich armádáchvynášejících (islámské) kleriky k moci... Takže se informace nedostanou ke čtenářům mainstreamu, dokud to celé nepraskne, a pak hlásá opět chybné recepty, „vznešený“ mainstream.

Zlodějinu intervencí kryje ČNB tiskem prázdných „bankovek“, inflačních, pouhým ťuknutím do tlačítka znehodnocuje peníze milionům lidí, znehodnocuje výplaty, úspory, a ještě se chlubí že to tak chtěla. (!) Všechna těžce dojednaná zvýšení platů přišla vniveč, pánové a dámy, nepolepšili jste si ani o suché z nosu, kvůli Singerům.

Následovat bude vlna stávek, neklidu, nedůvěry vůči systému. Přesně jako chtěli singerovci, ČNB, spekulanti.

A sponzorovi Zemana (dosadil RUSnoka... :-) ) nespokojenost také vyhovuje.

Shrnutí: velikost inflace uvnitř země odpovídá objemu ukradených peněz mizících do ciziny, na účty podvodných bankéřů.

Inflace vyskočí ještě hůř, jak se bude explozivně nafukovat zlodějská intervence ČNB – utrpíme rozsáhlejší škody.

Centrální bankéři budou ještě směšnější, jelikož se netrefili ani v tom nejzákladnějším, o co jim údajně šlo: 2% inflace.

Údajně „jen účetní“ stamiliardovou ztrátu ze zlodějiny sorošovců, kvůli nákupu eura které klesne (podstata intervencí), platíme už teď ztrátou hodnoty peněz, ztrátou výsledků naší práce.

„Účetní“ ztrátu zaplatíme všechnu, během určité doby, je zcela reálná a nakonec se ukáže i v našich peněženkách.

Jde o ztrátu národní banky, platíme my všichni, donuceni násilím státu, diktujícím inflaci.

Inflace bude vyvolávat další stávky, mzdové požadavky, nestálé hospodářské prostředí, nejistoty...

Komu jste tím prospěli, soudruzi? Jen zlodějským sorošovcům.

Vychytralá zlodějina intervencí je jednoduše a přehledně vysvětlena zde:

Původní varování před zlodějinou, které se vyplňuje už rok, podrobné varování, je ZDE (PetPe.cz/Cesi_okradani_Singerovou_bankou.php).

S dalšími souvislostmi: příčinami hypoteční krize 2009 které se znovu zvedají přes americký FED, vysvětlení proč by při pokračování omylů FEDu došlo k další celosvětové krizi, jelikož potíže způsobuje právě jeho politika údajně „ochraňující před potížemi“, v důsledku okradení americké střední třídy o BILION DOLARŮ, dvacet pět bilionů korun, (!) během vlády Obamy.

Je tam popsané co nás čeká, a nemine, potvrdilo se přesně, tak mnoho štěstí, přeji užitečně pracujícím lidem.

Za PetPe.cz - Pracující proti parazitům: Zdeněk Procházka, konstruktér a programátor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.