Zdeněk Procházka: "Komunismus je nejdemokratičtější systém na světě" píše Okamura

22.10.2013 9:40

Totalitní diktaturu vyzdvihuje polo-japonec: kdo ho zvolí, spáchá Harakiri. Na kandidátce má členy KSČ i KSČM.

Zdeněk Procházka: "Komunismus je nejdemokratičtější systém na světě" píše Okamura
Foto: Daniela Černá
Popisek: Tomio Okamura reagoval i na dotazy z publika

Komunismus, slibující všem stejně, musí svým voličům, neschopným, dávat platy těch schopných – totálním zdaněním, tvrdým přerozdělováním. To se nelíbí schopným lidem, chtějí utéct z panství neschopných, ti musí "ráj na zemi" obehnat ostnatým drátem a kulomety k zabránění útěkům. Uvnitř lágru se musí proti odporu většiny nastolit diktatura, ta je nutná k udržení komunismu, neboť neschopných 16% voličů komunistů nemůže jinak ovládnout 84%.

My jsme zastánci těch 84%.

Před 2 roky vzbudilo rozruch Společenství přímé volby, s velkým zájmem lidí. V ten okamžik se ve snech Okamury zjevil duch japonského císaře a sdělil mu: „Tohle použiješ. Budeš vládnout rase Čechů, protože oni sami to nedovedou. Zavedeš vládu jednoho autokrata, sebe.“ Okamura okopíroval texty Společenství přímé volby, vůbec mu nevadilo že je napsali ti „nemohoucí“ Češi. Stránky byly vzápětí zlikvidovány ekonomickou mafií na přání církve.

Sám elitář, aby nabral volební hlasy, opsal i přerozdělovací program pro luzu dřívějšího Bobošíka.

Přibral manipulátory mas, Bártu odsouzeného za korupci, který se před trestem schoval za imunitu. Imunitu Okamura tvrdí ve slibech že zruší, přitom na ní stojí. Nabral množství dalších VeVerek, které utekly z potápějícího se škuneru jako hlodavci.

Aby se stal autokratem, shlížejícím na plebs v Čechách shůry (zatím z výšky obřích billboardů), udělá Okamůra cokoli, spojil se s advokátkou vražedných cikánů z Romburku, ačkoli navenek na imigranty z Indie dští síru, přitom sám japano-Korejec.

Když o něco později vzniklo společenství Pracovití proti parazitům (parazitům přisvojujícím si výsledky cizí práce), celé odstavce okopíroval Okamůra a po změně jednoho slova je tiskl v iDnesu, kde na ně chytal voliče, zatímco autoři původních textů (členi Společenství) byli zcenzurováni imigrantem Bangou.

Nejsou to totiž „obohacovači“ (sebe-obohacovači) jiné rasy a tak je iDnes zlikvidoval (i s články o solární mafii, ODS, kterou léta propagoval iDnes).

Když byl Okamura ještě malý a neuměl ani mluvit ani psát, do novin už chodily články lidí, protestujících proti partajnímu systému vázaných kandidátek (nutících politiky držet basu s kolegy a krýt jejich levárny). Jenže články nevyhovovaly zájmům partajních parazitů, ultralevé luzy ani privatizační mafie, a tak byly zcenzurovány Rudým právem, Mafiánskou frontou Dnes, íDěsem... Nevyhovovaly ani ideologii multi-kulti svým obyčejným českým původem. Dnes jsou tito lidé obíráni o texty (kopírovačem z Asie) i o výsledky běžné práce přes daně (k zalepení děr po zlodějinách privatizace i vykrádání rozpočtu dávkami parazitům). Okrádáni jako čeští konstruktéři motorek (Blata) okopírovaní Číňany, stejně jako jsou obecně západní tvůrci okrádáni o výsledky Asiaty, kteří na to vymysleli i ideologický slogan: "Být kopírován je nejvyšší pocta, mlčte!" Základ jejich kultury, teď již multi-kultury...

Přitom opisovač mylně tvrdí že pořádek zavede „Pouze prezidentský systém který jmenuje vládu, to jediné odstraní korupci, jak je vidět na anglosaském prostředí.“ Nesmysl, Okamůra nepochopil co opisoval, protože v Anglii, kolébce moderní demokracie, mají Parlament jmenující vládu, a funguje jim to stovky let, nemají korupci. Protože poslanci jsou voleni přímo, stejně jako prezident USA je volen přímo. Senátoři a reprezentanti a guvernéři až po místní policejní funkcionáře jsou voleni přímo. Přímá volba jednotlivých politiků je tím rozhodujícím prvkem, nikoli autokratická vláda jednoho ambiciózního křiklouna. Který okopíroval všechno co využil na cestě k moci a ani nepochopil co kopíruje. Jen manipulace nejtupější části masy, požadující vůdce vysoko nad nimi, mu jde.

Vládu polo-diktátorských kopírovačů nepodporujeme, my prosazujeme Parlamentní demokracii s přímou volbou politiků, jako v kolébkách Anglii a antickém Řecku, s vylepšeným volebním systémem: nadpolovičním a s přenosem hlasů, jenž zajišťuje nejširší zastoupení občanů.

Jako jeden z kamenů státu který vytváří Prostředí Pro Poctivé a Pracovité. 

www.PetPe.cz  
 
Za Společenství:
Ing. Zdeněk Procházka,
konstruktér a programátor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…