Zdeněk Procházka: Merkelová Evropu třeba i zničí. Přemrštěný mindrák rasové viny. Dělá přitom stejnou chybu

04.05.2016 15:48

Merkelová tlačí na Evropu, skrytou pohrůžkou zastavení dotací, jelikož má velký vliv v Bruselu, početně i přísunem peněz. Těmi vnucuje ostatním zemím, aby nesly důsledky fatálního berlínského rozhodnutí „invazi migrantů otevřít hranice“. Evropu třeba i zničit, kvůli dalšímu německému omylu, tentokrát z přemrštěného mindráku rasové viny, přitom dělá znovu totéž. Kvůli předchozí chybě dělá tu samou.

Zdeněk Procházka: Merkelová Evropu třeba i zničí. Přemrštěný mindrák rasové viny. Dělá přitom stejnou chybu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléřka Angela Merkelová

Bránit se dá procedurálním postupem a najít dost protestujících zemí, zkusit přehlasovat Německo a ustrašené dotačně podvázané země – je otázka zda Francie či Itálie, které daly volební právo migrantům (paralyzujícím obranu před dalším přílivem), jsou ještě svéprávné a schopné obrany přirozeným imunitním systémem.

Blokovaným zevnitř těla Evropy, záměrně. Finanční nátlak se dá vyčíslit, dotace činí desítky miliard, které mohou přiškrtit byrokraté v Bruselu, to znamená nějaké procento nezaměstnanosti, pohrůžka „několika hlasovacích lístků méně ve volbách“, páka na politiky. Jen ať ten nátlak Berlín zkusí a ukáže, že nám vnucuje chyby Merklové, zase rozhoduje diktátem o nás, to už tu kdysi bylo a nedopadlo to dobře (ani pro Evropu, ani pro Němce). Dokonce požaduje po nás platit vysoké finanční pokuty za odmítnutí důsledků chyb Německa, vždyť je to jednoduché vydírání za strojeným úsměvem před kamerami.

Pokud necháme zaplavit evropské země a utopit je ve vlně migrantů, kteří se nepřišli začlenit, nýbrž vysávat, finanční zátěž by nutně zhroutila státy úplně, tímto směrem žádná cesta neexistuje, končí v bažině, stejně jako iluze o nápravě demografického vývoje ve Skandinávii přitahováním flákačů. Není takové cesty.

Místo toho mají politici zlepšit podmínky pro své vlastní lidi, aby měli více dětí, zejména ti, kteří myslí zodpovědně.

V ČR je nezaměstnanost nízká, zaměstnavatelé nemohou najít schopné lidi, možnost inflace (růstu cen) vystrkuje růžky z truhlice. Tak nad čím politici váhají?

Jednoduchá volba: postavit se pevně vůči diktátu z Berlína, i kdyby to znamenalo procento nezaměstnanosti, aspoň se vrátí situace na vyrovnanou úroveň. Navíc by se při tom ukázalo, jaké vnucovací praktiky zneužívá Merkl vůči Evropě, to bychom mohli ukázat lidem názorně, kdo může za případný nárůst nezaměstnanosti a stagnující platy, pokud opravdu zaškrtí dotace – třeba si to rozmyslí předem, a nadělané vlny se rozplynou

Za PetPe.cz - Pracující proti parazitům: Zdeněk Procházka, konstruktér a programátor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla