Bobošíková: Ztotožňuji se s principy a hodnotami Občanské iniciativy D.O.S.T.

18.12.2012 11:06

Jana Bobošíková požádala o podporu v cestě na Hrad konzervativní Akci D.O.S.T.

Bobošíková: Ztotožňuji se s principy a hodnotami Občanské iniciativy D.O.S.T.
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

Vážený pane Semíne, vážení představitelé Akce D.O.S.T.,

dovoluji si Vás, jako významnou společenskou iniciativu, chránící občanská práva a svobody, požádat o podporu mé kandidatury na úřad prezidenta České republiky. K mé žádosti mě vedou následující skutečnosti.

Jako signatářka Občanské iniciativy D.O.S.T. se ztotožňuji s principy a hodnotami, které Vaše iniciativa dlouhodobě prosazuje. Tyto hodnoty jsou také součástí myšlenek, které prezentuji směrem k veřejnosti jako svůj program při kandidatuře na úřad hlavy státu.

Stejně jako Akce D.O.S.T. uznávám rodinu založenou na manželském svazku muže a ženy, uznávám nestejnost a komplementaritu muže a ženy a uznávám výsostné právo rodičů na hodnotovou výchovu potomků. V  souladu s těmito slovy také žiji, téměř 27 let jsem vdaná a s manželem ve výše uvedeném duchu vychováváme své dcery.

Rovněž uznávám hodnotu právního státu a princip presumpce neviny, uznávám hodnotu národa a vlasti a hrdě se k vlastenectví, jako k důležité hodnotě, ve svém programu hlásím. Pokud jde o náboženství a západní anticko-křesťanské kořeny naší kultury, jsem křtěná katolička a kořeny naší kultury plně respektuji s tím, že se aktivně stavím proti tomu, aby na našem území vznikaly symboly náboženství kultur jiných. Trvale odmítám tzv. politickou korektnost, která ničí samotné kořeny evropské kultury, odmítám multikulturalismus a prosazuji úctu ke svobodě, demokracii a soukromému vlastnictví.

Vážený pane Semíne, vážení představitelé Akce D.O.S.T.,

na podporu své žádosti si Vám dovoluji zaslat text, který je esencí mého programu a který zveřejnila MF Dnes i další média. Mé programové priority, vidění světa a jeho praktické naplňování v osobním i veřejném životě potvrzují soulad mého programu s hodnotami a principy Akce D.O.S.T. Ještě jednou si Vás dovoluji tímto požádat o podporu mé kandidatury.

S pozdravem

Jana Bobošíková

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Suverenita - blok Jany Bobošíkové

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky