Dryml (ČSSD): Zpráva BIS je varovným signálem pro všechny politiky

13.09.2011 13:49

Senátor ČSSD MUDr. Vladimír Dryml, člen zahraničního a branně bezpečnostního výboru Senátu Parlamentu ČR plně souhlasí se zprávou BIS týkající se poměrů v české justici.

Dryml (ČSSD): Zpráva BIS je varovným signálem pro všechny politiky
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

Zpráva BIS je velmi varovným signálem pro všechny politiky. Je nutné v zájmu ČR, aby se zpřísnila kontrola nad českou justicí.

Výroky soudce Sváčka, předsedy Městského soudu v Praze plně odpovídají českému přísloví o potrefené huse. Právě poměry u soudů v Praze nebo na státních zastupitelstvích v Praze, Brně, Plzni a Hradci Králové potvrzují nelichotivé názory občanů na českou justici a státní zastupitelství.

Volání soudců po ještě větší nezávislosti a především po více penězích zvýší pravděpodobně ještě více možnost korupčního jednání některých soudců, z nichž mnozí jsou absolventi plzeňské právnické „Sorbony". Právě nedořešení aféry Právnické fakulty Plzeň je další temnou skvrnou na obrazu české justice.

Více:
Výroční zpráva BIS 2010

##PROFIL 29##


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

11:17 Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

Vyjádření na CNN Prima News k jednání o důchodech, publikované na svém veřejném facebookovém profilu