John: ČSSD rozdává "rady" ke Šluknovsku, přitom ji trápí černé svědomí

11.09.2011 19:24

Události uplynulého víkendu prokázaly, že situace ve Šluknovském výběžku je vážná. Velmi nebezpečným signálem je, že se na problému snaží profitovat extrémisté všeho druhu. To je vážné varování pro politickou scénu.

John: ČSSD rozdává "rady" ke Šluknovsku, přitom ji trápí černé svědomí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Věcí veřejných Radek John

Bohužel nespokojenost občanů zneužívají i političtí dobrodruzi typu Lukáše Kohouta, nechvalně známého falešného „létajícího asistenta"někdejšího ministra zahraničních věcí Jana Kavana (ČSSD).

Právě sociální demokraté, účelově kritizující postup vlády naŠluknovsku, by se měli řádně chytit za nos. Lukáš Kohout, který proslul rozdmýcháváním atmosféry ve výběžku, byl totiž členem Mladých sociálních demokratů.

Jeho vazby jsou na ČSSD ale mnohem širší. Zná se s podnikatelem Tomášem Horáčkem, o kterém média informovala, že stál za účelovými nábory členůdo ČSSD nebo za akcí, kdy někdejšímu předsedovi ČSSD Jiřímu Paroubkovi přáli k narozeninám placení gratulanti.

SLEDUJEME situaci na ŠLUKNOVSKU

Sám Lukáš Kohout letos v dubnu uvedl: „Pana Horáčka znám jako mladého politika, který se podílel na volební kampani ČSSD v okrese Děčín. Je to člověk, který má dobré manažerské schopnosti."

Šluknovsko nepotřebuje extremisty, politické dobrodruhy nebo moudra rozdávaná z Lidového domu. Potřebuje jasné, čitelné a účinné řešení. Věci veřejné prosazují co nejrychlejší uplatnění programu Nulová tolerance, který už byl velmi úspěšně aplikován v Litvínově.

Radek John, předseda Věcí veřejných

Více:
Policejní opatření na Šluknovsku stála jen v sobotu tři miliony

Bitva o romskou ubytovnu. Policie ve Varnsdorfu nasadila vodní dělo

##PROFIL 1237##


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…