Ministr Schwarzenberg navštíví Myanmar/Barmu

16.07.2012 8:15

První místopředseda vlády a ministr zahraničních věcí ČR Karel Schwarzenberg uskuteční ve dnech 16. – 19. července 2012 pracovní návštěvu Mynamaru/Barmy.

Ministr Schwarzenberg navštíví Myanmar/Barmu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Během cesty navštíví Neipyijto (Nay Pyi Taw) a Rangún. V hlavním městě jej přijme prezident země U Thein Sein, dále jednat bude s ministrem zahraničních věcí U Wunna Maung Lwin/em, s předsedou Dolní komory parlamentu Thura U Shwe Mann/em a s ministrem pro železniční dopravu U Aung Min/em.

Dále se setká s představitelkou opozice, nositelkou Nobelovy ceny míru a poslankyní Aun Schan Su Ťij (Daw Aung San Suu Kyi). Na programu jsou rovněž setkání s propuštěnými politickými vězni, představiteli občanské společnosti a zástupci politických stran a etnických skupin.

Myanmar/Barmu navštíví vládní představitel České republiky po více než 16 letech.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: Ministerstvo zahraničních věcí

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.