O.K. strana: Podporujeme výstavbu Amazonu v Česku, přibudou nová pracovní místa

29.11.2013 19:04

O.K. strana podporuje výstavbu distribučního centra americké společnosti Amazon. Občanské sdružení Občané pro Dobrovíz sabotují vznik tisíce pracovních míst jen kvůli svému osobnímu prospěchu. Zajímalo by nás, kolik členů tohoto sdružení je na pracovním úřadě a v případě uskutečnění tohoto projektu by muselo nastoupit do práce.

O.K. strana: Podporujeme výstavbu Amazonu v Česku, přibudou nová pracovní místa
Foto: O.K. strana
Popisek: O.K. strana

 Podobné projekty v době ekonomické krize jsou spásou pro ČR nejen kvůli vzniku nových pracovních míst, ale i kvůli oživení stavebního průmyslu v dané lokalitě. Měli bychom se zamyslet nad omezení  vlivu občanských sdružení, které nejsou voleny, ale často prohlašují, že zastupují nespokojené obyvatelstvo. Jen podotýkáme, že založit občanské sdružení nic nestojí a lze ho založit pouze se třemi lidmi. OS má sílu zastavit veřejně prospěšné projekty a významně zdražovat jejich výstavbu. Zároveň postrádáme aktivitu vedení kraje, pro který by měla být možnost pracovních míst zcela jistě významným argumentem.    

Občanská konzervativní strana  žádá vládu ČR, aby urychleně začala řešit situaci kolem migrační politiky Velké Británie, Německa a Francie.  Právě bulharským a rumunským občanům se po sedmiletém přechodném období plně otevře britský pracovní trh. Evropské národy sdílí strach z pracovníků z Rumunska a Bulharska. Obáváme, se že v případě, že tyto země zamezí vstup lidem z těchto zemí na pracovní trh, může se stát cílovou zemí – nebo na dlouhou dobu dočasnou zemí - právě Česká republika.  Je potřeba chránit český pracovní trh, případně selektivně vybírat pouze nedostatkové profese pro podniky v ČR.

Volba vedení Poslanecké sněmovny dopadla pro pravicové strany katastrofou. Jen      upozorňujeme, že i komunistický místopředseda byl zvolen ústavní většinou. Je potřeba hlídat další kroky této koalice ( KDU-ČSL, ANO, KSČM a ČSSD)

Akutní rušení Lustračního zákona je zbytečným plýtváním energie zákonodárců, kteří by tuto energii mohli zcela jistě využít lépe. Nutno podotknout, že tzv. Lustrační zákon se vztahuje fakticky pouze na osoby, které dosáhly zletilosti do roku 1989, tedy do ročníku 1971. Tedy sám Lustrační zákon se postupem času vyčerpává, až se stane obsolentním (bez reálného uplatnění). Činnost zákonodárného sboru by tak neměla možná podléhat některým okamžitým prvoplánovým nutkáním některých svých členů, ale směřovat k pečlivé tvorbě zákonů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: O.K. strana

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.