Rybák (KSČM): Předvolební kampaň v nemocnici považuji za nepřijatelnou

25.11.2012 17:29 | Zprávy

Vyjádření náměstka hejtmana Ústeckého kraje pro zdravotnictví Stanislava Rybáka (KSČM) k návštěvě prezidentského kandidáta Jana Fischera v v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem.

Rybák (KSČM): Předvolební kampaň v nemocnici považuji za nepřijatelnou
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

V pondělí 26. 11. se má od 16,00 hodin uskutečnit v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem návštěva jednoho z kandidátů na prezidenta republiky, pana Jana Fischera, které se mám jako náměstek hejtmana zodpovídající za zdravotnictví zúčastnit. Této návštěvy se zúčastním, ale chápu ji jen jako zcela společenskou záležitost, protože akci samotnou zároveň odsuzuji. Jakákoliv volební kampaň, prezidentskou nevyjímaje, v zařízeních tohoto typu je totiž pro mne naprosto nepřijatelná.

Zdraví a péče o něj je pochopitelně jednou z nejcitlivějších oblastí, které se dotýkají každého z nás, a využívat pro svou prezidentskou kampaň vážné zdravotní trauma jednoho pacienta pokládám za, velmi mírně řečeno, nepřijatelné.

Přes svůj příslib účasti vyzývám proto pana Fischera, aby od své oznámené návštěvy upustil a návštěvu uskutečnil v běžných návštěvních hodinách bez přítomnosti sdělovacích prostředků.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Volby do Evropského parlamentu a neúspěch liberálů

18:02 Vích (SPD): Volby do Evropského parlamentu a neúspěch liberálů

Jednou za pět let je občanům EU dána teoretická možnost něco ovlivnit. Ve skutečnosti je to trochu i…