SPOZ: Petiční roadshow dojela až do Zlína, projela celou ČR

08.07.2012 20:54

Spousta nadšených studentů, více než 140 českých měst a měsíc a půl na cestách. Tak vypadala petiční akce, která navštívila každé krajské a okresní město v České republice a přijela 7. 7. do Zlína.

SPOZ: Petiční roadshow dojela až do Zlína, projela celou ČR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman v rozhovoru

Skončila jedna část celé petiční akce, sběr podpisů však dále pokračuje.

"Potkali jsme tisíce zajímavých lidí se spoustou různých názorů, ze kterých můžeme hodně čerpat v kampani", řekla Monika Jarolímová z petičního týmu.

Dát každému občanovi možnost podepsat se pod petici za kandidaturu Miloše Zemana na post prezidenta ČR bylo cílem petice, která odstartovala v Ostravě 21.5. Od tohoto dne byla desítka studentů, sympatizantů Miloše Zemana na cestách, každý den v jiném městě.

Většina ze studentů je právě ze Zlínského kraje a po projetí celé České republiky je pro ně návrat do Zlína velmi příjemným.

"Bylo to krásné a věříme, že jsme udělali něco pro dobrou věc. Miloš Zeman se za námi v průběhu našich cest několikrát zastavil a velmi nám děkoval, že si naší práce váží. Nebudeme ale zastírat, že se teď těšíme na prázdniny, pozdní vstávání a válení u vody, kterého jsme si za uplynulý měsíc a půl moc neužili", řekla Pavlína Vrancová ze Zlína, která s týmem sběrem podpisů strávila celou dobu.

Usilovná práce všech členů SPOZ a sympatizantů, více než 100 podpisových míst po celé ČR a právě dokončená roadshow po celé ČR je důkazem, že Miloš Zeman svou kandidaturu myslí opravdu vážně.

Jako doposud jediný kandidát shromáždil potřebných 50.000 podpisů a ve sběru dále pokračuje.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky