Čtyři procenta se tváří jako politická strana, ať si to dělají někde potmě. Absurdní idiotský Schapiro. Zácpa, úchylky, Pavel Novotný. Zpěvák Pepa Nos asi některé rozpálí do ruda

10.08.2016 7:31

ROZHOVOR „To je úplně ta samá argumentace, jako když mám zácpu a nemůžu jít na záchod a tvrdím, že za to nemůže moje strava,“ odpovídá na dotaz ParlamentníchListů.cz v kontextu odmítání přímé souvislosti útoků s migrační krizí český písničkář, učitel jógy a jazyků Pepa Nos. Písničkář v těchto dnech na sociální síť vyvěsil své hodně expresivní vyjádření na adresu homosexuálů a v rozhovoru k tomu zdůvodňuje, proč tak činí. Navíc ještě vyzrazuje, kdo může být pro českou společnost velkým přínosem...

Čtyři procenta se tváří jako politická strana, ať si to dělají někde potmě. Absurdní idiotský Schapiro. Zácpa, úchylky, Pavel Novotný. Zpěvák Pepa Nos asi některé rozpálí do ruda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pepa Nos

Všimla jsem si, že se na sociální síti hodně expresivně vyjadřujete na adresu homosexuálů. Jen namátkou: „...ti teplouši se hodně nadřou, než se z toho narodí hovnoděti...“ Není to už za hranou? Zřejmě nemáte homosexuály příliš v lásce...

Já jsem od začátku normální, kdežto buzeranti jsou nenormální, co si budeme povídat. Je to nepřirozené, že jo? Anebo to je jinak? Ať si myslí o mém vyjadřování kdo chce co chce, já mám tento názor na homosexuály odjakživa. Prostě to není nic, co by přirození a normální lidé měli akceptovat. Není to ani nijak úžasná věc. Jsou jich plus mínus čtyři procenta, tak ať si to někde dělají potmě a netahají to na veřejnost jako téměř politickou stranu. Vždyť je to směšný! To je, jako byste vy byla lesba a každýmu vnucovala, jak je ten sex s kámoškou úžasnej.

Za Prague Pride ale stojí primátorka Prahy Adriana Krnáčová (ANO), která loňský pochod dokonce vedla, a americký velvyslanec v Praze Andrew Schapiro. Jak vám sedí, když Praha každoročně nad touto akcí dává záštitu?

Tady jde o jednu věc – jeden den Schapiro pochoduje s muslimy, kteří nesnáší, a dokonce věší homosexuály. A druhý den pochoduje s homosexuály, kteří jsou obětí islamistů. Tak co si o tom má člověk myslet? Opět je to buďto absurdní, nebo směšný a idiotský, a navíc to Ameriku i Evropu totálně vede do zkázy.

Anketa

Který představitel ČSSD má vaši důvěru?

8%
86%
hlasovalo: 4206 lidí

Jaký máte pocit z toho, když se to v Evropě kvůli migrantům vaří a také vraždí a není pomalu dne, kdy by se neobjevil nějaký útok?

Pokud sem někdo přijde vyvražďovat evropské obyvatelstvo, tak se s tím musí udělat rázný konec. Vždy, když do Evropy vlítli nějací agresoři, tak jsme si s tím uměli poradit, a proto si s tím musíme umět poradit i teď. Něco jiného ale je, když čeští imigranti utíkali z komunistického Československa – oni se snažili se Západem souznít, integrovat se a vyniknout, ale rozhodně tam nepřicházeli masově vraždit zápaďáky. Takže i toto srovnání s našimi někdejšími imigranty kulhá. Copak je přirozené přijít do cizí země a tam ty lidi, kteří mne přijali, masově vraždit? Je to naprosto absurdní a je to z pekla, nežli z jejich údajnýho nebe. Je to stejně absurdní a směšný jako s těmi teplouši...

I přes všechny útoky, kdy jsou mezi pachateli i migranti, mnozí politici stále tvrdí, že nemůžeme hledat přímou souvislost s migrační krizí. Dost často se také říká, že útočníci jsou psychicky nemocní. Co o tom soudíte?

To je úplně ta samá argumentace, jako když mám zácpu a nemůžu jít na záchod a tvrdím, že za to nemůže moje strava. Není přece možný, že když žiju tak zdravě, tak abych měl zácpu! Ale politici nechtějí vidět pravdu, nechtějí vidět souvislosti, nechtějí vidět, o co jde, protože chtějí vidět akorát plný kapsy, svoje posty a nějakou svou kariéru. Nic jiného v tom není, zase je to naprosto nepřirozený lhaní o věci, která už je dneska devadesáti devíti procentům Evropanů naprosto jasná! Když politici chtějí lhát a chtějí lhát za každou cenu, tak jim to ale těch devětadevadesát procent nesmí dál umožňovat.

Novinář Pavel Novotný nedávno v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz uvedl, že „čecháčkové“ jsou xenofobní a homofobní banda zaprděnců. Co se týče problému s migranty, pak má v tomto pravdu podle něj pouze tzv. pražská kavárna. Co si o takových názorech myslíte?

Já jsem tento rozhovor s Pavlem Novotným četl. S Pavlem se ale znám, a tak vím, že chce jen být zajímavej, to je všechno. Patří to k bulváru a bulvár chce být zajímavej za každou cenu. Buďto se naváží do jedněch, po chvíli zase do druhejch, ale nikdy to není pravda a něco, z čeho by si člověk měl vzít něco smysluplného. Je to jen výkřik do tmy, že já ještě existuji jako bulvární cosi a chci jako bulvární cosi dál být obdivován. Nic jiného v tom není. Pavel je sice fajn, ale jeho věty na toto téma jsou naprosto mimo zdravý selský rozum, a dokonce i směšné, stejně tak jako jsou směšné i jiné podobné názory některých politiků. Je to navíc podobná mluva jako u podporovatelů homosexuální hrdosti. Ať jsou hrdí na něco jiného! Ať jsou hrdí třeba na to, že poctivě pracují, anebo že vychovávají rodinu. Ať jsou hrdí na tohle, a ne na nějaké úchylky a na žvanění tohoto typu.

Myslíte si, že jsou Češi výrazněji xenofobní nežli jiné národy, jiné státy?

Vždyť je to hloupost. Copak Češi měli vůbec někdy příležitost být xenofobní? V Čechách vždy působily různé vlivy a těch bylo za historii velké množství, a proto český člověk nemůže být xenofobní, ani kdyby chtěl. Je to především islám, který je xenofobní a plný hromadného zabíjení – vždyť v prvním přikázání je de facto doporučení: zabíjejte všechny široko daleko; druhé přikázání zní: vražděte je ve svém okolí; třetí přikázání je o tom, jak mají zabíjet členy své rodiny a příbuzenstvo a čtvrté přikázání doporučuje, aby zabili sami sebe. Copak tohle normální člověk může přijmout? To nemůže přijmout, ani kdyby sebevíc chtěl! Je totiž absurdní a nesmyslné, pokud je člověk implicitní a od rána do večera vymýšlí důvody pro své zvrhlosti. Je ovšem očividné a zřejmé, že nepřirozená orientovanost jen na základě nějaké implicity, že všechno se tak nějak samo vysvětlí a nemusí to být nějak explicitně podrobně rozebraný, nevyhovuje devadesáti devíti procentům lidí. Když to ale jemu vyhovuje, ovšem těm devadesáti devíti procentům dalších lidí ne, tak by se to mělo přece už nějak začít zohledňovat, ne?

Předznamenávají útoky v Evropě něčí a nějaké selhání? Je to podle vás Evropská unie a její politici, kdo v tomto selhává a kdo spí?

Já na toto odpovídám novým albem „EU RELAX, eum statuerit rectum“ – což je latinský idiom, který znamená, že přímé nelze zkřivit a křivé nelze narovnat. Většina těch poblázněných evropských politiků a většina lidí, kteří se motají kolem EU, si totiž dala nějaké nesplnitelné cíle a teď se je snaží za každou cenu splnit. Ale nemůžu si přece dát za cíl něco, co nejde uskutečnit, a pak to za každou cenu prosazovat! To je cesta vedoucí k destrukci a zničení civilizace, což je sice nadsazené, ale tihle lidé v EU takto uvažují. Oni raději zničí civilizaci, než aby nedošlo k naplnění jejich fantasmagorií... Ten jejich byrokratický bruselský systém tedy jinými slovy pracuje na cíli, který je neuskutečnitelný. Zase se ale vrátím myšlenkami k těm homosexuálům, kde chce nějaké malé procento lidí většině vnutit něco, co je už z povahy věcí nepřijatelné, zhoubné a nemožné. Ti evropští politici, kteří takto uvažují, ale podle mne musí někdy skončit.

Nepočíná si podle vás Angela Merkelová v problému migrační krize jako slon v porcelánu? Co si vůbec o ní myslíte? První věc, která vás napadne...

Mně pořád u ní vrtá hlavou, zda je agentkou Stasi, nebo není. Zda tedy sloužila východoněmecké tajné policii Stasi pod krycím jménem Erika, nebo ne. Ale pokud je to pravda – i když zatím veškeré dokumenty hovoří o tom, že to pravda je – tak pak musí být vyšinutá. A také musí být něco, jako je u nás estébačka. Má ale cenu mít v čele celého Německa estébačku? Podle mne ne!

A je to především ona, kdo zavinil migrační krizi?

To ne, to nemůže být jeden člověk. Je to tak masová věc, že za tím vším jistě stojí obrovský kapitál a hlavně nezřízená touha řídit cizí životy pomocí svých fantasmagorií. Tou největší fantasmagorií je pak příšerný islám vytažený z pekla. On ale reaguje na křesťanství a objevil se až 600 let po Kristovi. Problém ale je, že islamisté chtějí za každou cenu uspět a uspět více, nežli uspěl Kristus. Další problém se pak ukrývá v tom, že se k tomu přidávají lidi rozviklaného typu, jako je Merkelová – ona říká jednou toto, a pak něco jiného – a ti se pak snaží na základě převrácených hodnot dosáhnout hodnot absolutních. To je ale nemožné a nikdy to v historii neuspělo. A neuspěje to ani v budoucnosti.

Dělá česká vláda všechno pro zamezení toho, aby se migranti u nás objevili ve velkém?

Problém je ten, že tato vláda vládne díky ozbrojené moci. Jde o ten zásah na vládě, kdy odvlekli doslova v pyžamu premiéra Petra Nečase i jeho milenku. Je jasné, že to byla ozbrojená moc, kdy následovala změna vlády, takže tato vláda je také ozbrojenou mocí. Ovšem z toho všeho vyplývá, že to nemůže dělat dobrotu, že to je sice jakoby demokraticky zvolená vláda, ovšem které předcházel fundamentální prvek dosazení ozbrojenou mocí. A to nemůže fungovat, nemůže to být podporováno lidmi, neboť ozbrojená moc vždycky nadělala paseku – ať to byl komunistický puč v roce 1948, anebo když sem vlítnul Hitler. Vláda tak nemá kredit od lidí, a je pro lidi zdrojem strachu, neboť ona vlastně tím pádem může kývnout na všechno pod pohrůžkou dalšího ozbrojeného zásahu... To se ale musí vyřešit volbami, které tuto vládu odstraní. Tu věc ovšem vyvažuje Miloš Zeman, který má jiné názory nežli vláda, anebo nežli extremisté, kteří říkají, že musíme postavit mešity a musíme být s islámem zajedno. Miloš Zeman je tedy protiváhou této šílenecké vlády.

Myslíte si že je Zeman dobrým prezidentem?

Neřeším, zda je dobrý nebo špatný. Jen říkám, že je protiváhou těm šíleným islamizačním snahám udělat z Česka mešitu.

Co se týče poslance Tomia Okamury, tak vy osobně jej podporujete. Co se vám na něm líbí?

Je to po matce Valach stejně jako já, takže si spolu rozumíme. On je japonský Valach a já jsem brněnský Valach. My se stýkáme a ještě jsem ho nikdy nenačapal, že by udělal logickou chybu anebo etický přehmat. Když z něj ostatní dělají nějakou zrůdu, tak je to problém ostatních, ale ne Tomia. On je navíc posílený z mládí, protože měl velmi zvláštní dětství, kdy musel bojovat o to, aby vůbec přežil. Proto může být pro nás Tomio nesmírným přínosem, pakliže mu nebudeme házet klacky pod nohy.

Jenže ono se tomu tak děje. Čím je podle vás způsobeno to, že mu ostatní poslanci nemohou přijít na jméno?

Protože český člověk závidí. Oni mu závidí, že je jiný a že má nějakou prosperující firmu a že se k němu přiklání rozumný lidi. Jenže každý politik bude muset vzít za chvíli islamizaci jako něco, co se dá přirovnat ke komunismu, k fašismu anebo k nacismu. Jednou k takovému označení totiž dojde, ale teď jde o to, kdo už bude mít s předstihem v očích lidí autoritu. Okamura ji ale má a spousta lidí mu právě toto závidí. Já to znám sám ze showbyznysu. Když mi někdy lidi trochu víc zatleskali, tak ihned ostatní kolegové nasadili naštvaný obličeje, i když to bylo jen pro danou chvíli, jen pro pět minut. Podobně závidí i Okamurovi to, že si dovoluje být svobodným.

Myslíte si, že podobně závidí i Andreji Babišovi?

Toho neznám. Nechtěl bych se pouštět do soudu u lidí, které neznám osobně.

Co byste vzkázal pražské kavárně?

Ať si chlastají to své kafe a nechají ostatní lidi, tedy těch 99 procent na pokoji. Já taky rád piju kafe, ale piju ho doma a nechodím kvůli tomu do kavárny. A asi dobře dělám.

reklama

autor: Olga Böhmová

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš byl asi unesen, podstrčili dvojníka. Režisér Rychlík pro PL

4:44 Babiš byl asi unesen, podstrčili dvojníka. Režisér Rychlík pro PL

„To mne vede k domněnce, že ten Andrej Babiš, podepsaný vlastnoručně pod dopisem plédujícím za podpo…