Drsná slova z Okamurova hnutí: Albrightová! Bezcitná loutka amerických oligarchů. Bestie. Bude se smažit v pekle

23.03.2019 10:22

ROZHOVOR „Tato bezcitná loutka amerických oligarchů se měla už dávno zodpovídat před mezinárodním tribunálem pro válečné zločince,“ říká na adresu Madeleine Albrightové poslanec za SPD Jan Hrnčíř. Padla i slova o bestii a pekle. V rozhovoru pak promluvil o situaci v Afghánistánu i ve Francii a dalších západoevropských zemích. Zmínil snahu o odzbrojování Evropanů a vyjádřil se k návratu džihádistů do Evropy.

Drsná slova z Okamurova hnutí: Albrightová! Bezcitná loutka amerických oligarchů. Bestie. Bude se smažit v pekle
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

V těchto dnech si připomínáme dvacet let od vstupu ČR do NATO. Jak naše členství s odstupem dvou dekád hodnotit, je pro nás přínosem? Měli bychom v rámci Aliance být aktivnější – například v Afghánistánu?

Bohužel nejsme v příliš výhodné pozici. Naše současná armáda je zdecimována na úroveň expedičního sboru a obranu státu by v případě konfliktu nezvládla. Naši vojáci tak plní s plným nasazením své bojové úkoly v rámci NATO, pravda, při plnění fatálně chybných politických rozhodnutí.

Invaze do Afghánistánu měla být reakcí na teroristické útoky spáchané teroristy z al-Káidy v USA dne 11. září 2001. Je nutné podotknout, že žádný z těchto teroristů nebyl Afghánec, naprostá většina z nich pocházela ze Saúdské Arábie, která je ovšem spojencem USA a bohatým odběratelem amerického vojenského arzenálu a také dodavatelem levné ropy. Tálibové prý sami tehdy nabízeli CIA, že teroristy z al-Káidy na svém území pochytají a předají do USA, neboť si rozhodně nepřáli vojenský konflikt s NATO. Američané se přesto rozhodli pro invazi, svrhli Tálibán a instalovali loutkovou vládu.

Po neuvěřitelných 18 letech je situace v Afghánistánu více než tristní. Tálibové ovládají stále větší území a bezpečnostní situace se prudce zhoršuje. Pro americkou administrativu je tato situace neudržitelná a snaží se vyjednat s Tálibánem předání moci. Domnívám se, že se nakonec dohodnou na předání celé země, kromě Kábulu a okolí, kde se opevní současná vláda a věrné bezpečnostní složky. Tento stav bude Tálibán tolerovat do chvíle, než se stáhnou poslední spojenecké jednotky. Poté obsadí i Kábul, povraždí všechny Afghánce, kteří režimu pomáhali, a znovu obnoví svoji vládu v zemi. Otázkou pak bude, proč tam vlastně všichni ti naši chlapci umírali…

V souvislosti s 20. výročím vstupu ČR do NATO se prezident Zeman vyjádřil k bombardování Jugoslávie v roce 1999. Schválení aliančního bombardování českou vládou považuje prý s odstupem za chybu. Co vy na to říkáte? Schválení takzvaného humanitárního bombardování tehdejší Jugoslávie je jednou z věcí, kterou někteří lidé vyčítají bývalému prezidentu Havlovi….

Západ nás do NATO přibral narychlo v roce 1999, pár týdnů před bombardováním Jugoslávie právě proto, abychom sehráli roli užitečných idiotů a poskytli politické krytí tomuto brutálnímu zvěrstvu. Jak víme, náš tehdejší prezident Havel se této role zhostil na výbornou.

A co v této souvislosti říci na slova Madeleine Albrightové, podle které tehdy diplomatické řešení v bývalé Jugoslávii nebylo možné? „Kolikrát jsme vedli diplomatická jednání, všecko jsme zkoušeli, ale Srbové zabíjeli lidi jenom proto, že byli muslimové,“ odpověděla mimo jiné na otázku, kterou jí položil redaktor ParlamentníchListů.cz, zda bylo toto řešení správné a jestli toho s ohledem na tisíce mrtvých civilistů (včetně žen a dětí) nelituje.

Anketa

Vážíte si Madeleine Albrightové?

5%
95%
hlasovalo: 24341 lidí
Tato bezcitná loutka amerických oligarchů se měla už dávno zodpovídat před mezinárodním tribunálem pro válečné zločince. Obávám se, že se tak v dohledné době nestane, proto věřím, že se bude alespoň smažit v pekle. Na kšeftech s teroristy v Kosovu vydělala tato bestie velké jmění a dohodla tam umístění druhé největší americké vojenské základny v Evropě.

Blíží se volby do EU. Jak podle vás i vzhledem k problémům s migranty nebo k tomu, co se děje už dlouhé týdny v ulicích Francie, dopadnou?

Demonstrace napříč Evropou jsou výsledkem katastrofální migrační, energetické a evropské politiky Merkelové a Macrona. Francie čelí extrémně vysoké nezaměstnanosti a vysokému počtu lidí žijících v chudobě. Špatná bezpečnostní situace se již také projevuje všude a počet násilných útoků a znásilnění neustále narůstá. Masivní příliv ilegálních imigrantů, naprosto změnil tvář celých čtvrtí západoevropských měst. Je již jasně patrný posun k islamizaci jak Francie, tak i Německa a Anglie. V květnových volbách do Evropského parlamentu musejí napříč Evropou posílit vlastenecká hnutí jako třeba naše SPD. Pokud neobstojíme, je to konec české státnosti, protože EU bude mít do léta německého vůdce a fakticky tak čtvrtou říši. Z historie víme, že Němci byli vždy přesvědčeni, že dělají vše nejlépe, takže se máme čeho obávat...

Miliardář a filantrop George Soros si postěžoval, že EU se hroutí jako SSSR v roce 1991 a že „politbyro“ jen vydává zbytečné příkazy. Je jeho hodnocení trefné? Jak v tuto chvíli vidíte budoucnost EU?

Kupodivu to hodnocení je trefné. Květnové volby do Evropského parlamentu jsou poslední reálnou možností, jak zachránit Evropu a evropskou civilizaci před multikulturalisty a eurofederalisty, kteří se neustále snaží ve jménu nového světového řádu o likvidaci národních států a vytvoření multikulturního evropského superstátu. George Soros právě stojí na čele těchto sil.

Francouzský prezident Emmanuel Macron v souvislosti s blížícími se volbami do Evropského parlamentu vyzval členské státy EU prostřednictvím dopisu v médiích i na stránkách Elysejského paláce k „obrodě Unie“. Co podle vás Emmanuela Macrona k takovémuto kroku vedlo? Co říci na jeho návrhy, jako například vznik evropského azylového úřadu, zavedení celounijní minimální mzdy, reformu schengenského systému Evropy, klimatickou banku pro financování ekologických projektů a další?

Macron je jen loutkou v rukou globálního velkokapitálu, který mu nadiktoval všechny tyto hloupé nápady. Naštěstí se už francouzský lid od Macrona hromadně odvrací a nepochybně to bude znát i v květnových eurovolbách, takže je šance, že brzy skončí v propadlišti dějin.

V Německu se množí útoky vůči ženám. Vy sám jste na svém Facebooku sdílel informace o vražedném útoku Tunisana na německou ženu. Je vůbec tento problém podle vás řešitelný? Nebo se s ním budou muset Němci i další národy „naučit žít“?

Brutální útoky agresivních migrantů v plné nahotě ukazují, že se už nikde nemůžeme cítit bezpečně. Naproti tomu Evropská komise cíleně a dlouhodobě usiluje o odzbrojování Evropanů. Už zakázali dovoz puškohledů, zakazují olověnou munici, omezují držení zbraní včetně jejich maket a teď chtějí zakázat nošení nožů. Zřejmě se máme stát snadnou kořistí pro teroristy všeho druhu, jiné vysvětlení nemám.

Mimochodem, jak se má podle vás Evropa zachovat k uprchlíkům, migrantům, kteří sem přišli v letech 2015 a 2016? Mají se vrátit domů, nebo by zde měli zůstat? Jsou, nebo je podle vás naděje, že pro evropskou společnost budou jednou přínosem?

Je třeba je vracet do zemí původu, kde jsou potřeba k obnovení zničených území.

Další dilema, které musejí evropské státy řešit – americký prezident je vyzval, aby vzaly zpět svých 800 občanů umístěných v kurdských věznicích, jinak je nechá propustit jim navzdory. Jde o džihádisty, kteří v minulých letech odešli bojovat po boku IS do Sýrie a byli zajati. Ve svých domovských státech by měli džihádisté zřejmě stejně skončit za mřížemi nebo u soudu, i tak se ale k jejich přijetí stavějí mnohé státy negativně. Například Británie už vzkázala, že o návrat džihádistů, byť jejich vlastních občanů, nestojí, stejný postoj zaujímá i Rakousko. Jak tuto situaci řešit?

Džihádisté musejí být souzeni tam, kde páchali všechna ta zvěrstva. Pokud bude umožněn návrat zpátky do Evropy těmto islamistům, kteří odjeli bojovat ve svaté válce do Sýrie a Iráku, patřičně nabuzeným proti všemu neislámskému, rozpoutá se v ulicích evropských měst krvavé peklo nedozírných rozměrů.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česko jako přívěšek, F-35 jako výpalné. USA jsou připraveny chránit jen některý vzdušný prostor. Rozborka profesora Krejčího

4:44 Česko jako přívěšek, F-35 jako výpalné. USA jsou připraveny chránit jen některý vzdušný prostor. Rozborka profesora Krejčího

„Nelze pochybovat o tom, že když se ve Washingtonu rozhodnou rozmístit v Česku či Polsku jaderné nál…