Exnáčelník českých bojovníků z Afghánistánu: Imigranti nás smetou. Stačí pár generací. Chtějí, abychom se my přizpůsobili jim

04.11.2015 9:54

ROZHOVOR Stačí jedna generace a rychle se reprodukující muslimští imigranti zcela rozvrátí evropskou demokracii. Tak hovoří Lumír Němec, bývalý velitel SOG. S touto speciální jednotkou české vojenské policie prošel bojovými operacemi přímo v Afghánistánu. Nyní se obává, že sledujeme masovou imigrační invazi, řízenou ropnou velmocí Saúdskou Arábií.

Exnáčelník českých bojovníků z Afghánistánu: Imigranti nás smetou. Stačí pár generací. Chtějí, abychom se my přizpůsobili jim
Foto: archiv
Popisek: Lumír Němec

V jednom našem společném rozhovoru jste prohlásil, že jste se svými lidmi ze speciální jednotky SOG vojenské policie bojoval v Iráku a Afghánistánu, aby se tamní zlo nedostalo k nám domů. Jaký máte dnes pocit, když vidíte, jak ve statisícových a brzy možná už milionových masách imigrantů mířících na Evropu a k českým hranicím jsou i lidé z těchto regionů a rizikových oblastí (včetně Sýrie) odkojených bojem, proti kterým jste ještě nedávno bojoval u nich doma, tisíce kilometrů od Čech?

Z přílivu imigrantů nemám dobrý pocit. Vnímám jejich příchodem velké riziko…

Kulturní nebo bezpečnostní?

Hlavně bezpečnostní. Co se týče kulturních rizik, tak nevím, na kolik s nimi můžeme společně žít, když nejsou schopni přizpůsobit se našim zvykům, našim měřítkům lidskosti, našim návykům. Přitom podle médií odmítají přijmout naši kulturu a naopak mají snahu tlačit nás do toho jejich způsobu života, do zvyků jejich zemí, odkud ale k nám sami raději přišli. Nechtějí se přizpůsobovat nám, ale chtějí, abychom se my, většina, přizpůsobili jim. A to je myslím velmi špatné.

Ptal jsem se proto, že kardinál český Dominik Duka v rozhovoru pro média prohlásil, že mezi masami migrujících, převážně muslimů, jsou i lidé, kteří mohou rozbít evropský systém demokracie. Souhlasíte s tím?

Z bezpečnostního hlediska to vnímám tak, že to riziko tady rozhodně je. Naprosto. Je to velmi reálné, protože ti lidé jsou zvyklí žít v jiných poměrech a zvycích a rozhodně si nemyslím, že by demokracie byla tím, co oni vyhledávají a co by je nějak oslovilo. Navíc je třeba si uvědomit, kolik dětí má průměrná evropská rodina – dvě, možná tři? Běžná rodina v tamních podmínkách má dětí šest až deset, takže stačí když si sem pustíme několik set tisíc imigrantů a ti se tady budou množit tak, jak jsou zvyklí a v podstatě je to otázka jedné nebo dvou generací, aby nás oni smetli legální cestou, cestou demokratických voleb – přičemž oni sami demokracii nebudou jinak používat. Zvolí si sami vlastní muslimské politické partaje a jsme v těžkém problému.

Domníváte se, že se může jednat o jakousi řízenou muslimskou invazi do Evropy, jakých konečně za 1300 let existence islámu proběhlo několik?

Samozřejmě, že mě to také napadlo. Když na WikiLeaks uniklo, že Saúdská Arábie, extrémně netolerantní stát, uvolnila na islamizaci USA 35 miliard dolarů, tak v současné době se naskýtá optimální příležitost také na islamizaci Evropy, tedy i Čech. A v podstatě zadarmo. Nabídka Saudské Arábie postavit jen v Německu 200 mešit také naprosto zapadá do tohoto plánu.

V britských a německých médiích se objevily informace o násilí a dokonce vraždách mezi skupinami imigrantů v transitních táborech – ať už kvůli národnosti, nebo náboženským důvodům. Švédové zase jen za jediný rok evidují skoro 12 tisíc pohřešovaných dětí, které se podle úřadů staly obětí násilného činu nebo náboženských praktik. Jde například tzv. dětské nevěsty, což odporuje evropským zákonům. Může podle vás se stoupajícím počtem umístěných migrantů v České republice k podobným činům docházet i u nás?

Naprosto. Je to velmi reálné, protože ti lidé jsou zvyklí žít v jiných poměrech a zvycích. Rozhodně si nemyslím, že demokracie je to, co je nějak oslovilo. A pozor! Tihle lidé ve své většině nebudou schopní nebo ochotni přijímat naše zákony, naše zvyky a budou žít jen tak, jak byli zvyklí žít tam někde daleko. Každý, kdo se pohyboval v těchto oblastech, ví, že oni mají naprosto jiný přístup k životu, ke smrti, jiný přístup k ženám. Takže to nebezpečí tady rozhodně je. Stačí se podívat, jaké problémy mají s muslimskými imigranty Francouzi. A to ještě nebyli lidé prchající z válečných zón v Sýrii nebo Iráku a Afghánistánu. Tak jsou celé části měst, evropských měst, kterým se Francouz vyhne širokým obloukem. Včetně policistů. A odtamtud se rekrutují ti teroristé, co střílí ve vlacích nebo vraždí novináře za bílého dne.

Zaznamenáváte v současnosti větší zájem Čechů o vlastní ochranu? A čemu tento trend přičítáte více: nepříznivé mezinárodní situaci, přílivu imigrantů z Afriky a Středního východu nebo nárůstu kriminality v České republice?

Větší zájem tady určitě je, co přesně ho ale způsobilo, nedokážu spolehlivě definovat.

Američany vycvičené a vyzbrojené jednotky údajné umírněné opozice mají v boji velké problémy s morálkou. Většina jich po nasazení okamžitě přeběhne k silám Islámského státu. Vaše firma se mimo jiné zabývá výcvikem kontraktorů, působících v těchto dnes nejnebezpečnějších místech světa. Máte informace o tom, jak si tito vaši „studenti“ vedou?

Vzhledem k tomu, že všichni naši frekventanti, kteří v těch oblastech působí, jsou živi a zdrávi, tak si evidentně vedou dobře.


 

reklama

autor: Petr Blahuš

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jednou nohou v kriminále. „Fialův hnůj“ už dohnal zemědělce

4:44 Jednou nohou v kriminále. „Fialův hnůj“ už dohnal zemědělce

VIDLÁKŮV TÝDEN Všichni jsme jednou nohou v kriminále a úřady si už došláply na ty zemědělce, kteří v…