Nedala slovo a „nálepkovala“? Na Českou televizi míří vážná stížnost k RRTV

Spustit čtení článku
Tato funkce je dostupná jen s aktivním předplatným typu Lepší čtení a vyšší.
10.12.2023 10:55 | Rozhovor

„Fialova vláda i prezident Pavel jsou ocáskové Washingtonu a Bruselu, a to jsem použitím té zdrobněliny k některým z nich ještě velice milosrdný, neboť to jsou spíš tragičtí ocasové,“ říká rázně první místopředseda Trikolory Petr Štěpánek. Tento rok považuje z hlediska ČR za promarněný. Dostal se i k novým „číslům“ ohledně spolupráce SPD a Trikolory a také prozradil, proč dal stížnost na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání. „Kolosální skandál,“ podotýká k tomu, co zaznělo v ČT v souvislosti se stávkou, především kolem „blogera Vidláka“.

Nedala slovo a „nálepkovala“? Na Českou televizi míří vážná stížnost k RRTV
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČMKOS Josef Středula oznámil, že do chystané stávky se přímo zapojí deset svazů a víc než půlka členů ČMKOS

Blížíme se ke konci roku, jak tedy tento rok z hlediska ČR, české politiky hodnotit?

Promarněný rok. Nulové výsledky Fialovy vlády. Všechna čísla to potvrzují. Stačí porovnat naše procenta HDP, inflace či čehokoli jiného s procenty okolních zemí.

A co říci na naši zahraniční politiku?

Česká republika žádnou svoji zahraniční politiku nemá. Fialova vláda i prezident Pavel jsou ocáskové Washingtonu a Bruselu, a to jsem použitím té zdrobněliny k některým z nich ještě velice milosrdný, neboť to jsou spíš tragičtí ocasové. Když Fialova vláda nastupovala, vyslovil jsem bonmot, že zatímco Babiš se do bruselské řiti nořil spíše pragmaticky a neochotně, tihle výtečníci se namažou lubrikantem. Realita je ovšem ještě horší, protože do hry vstoupila ukrajinská válka a ti ocáskové si hrají na největší válečníky. Rovněž nový pan soudruh prezident coby maňásek v rukou svých loutkovodičů hájí namísto českých americké obchodní a velmocenské zájmy naprosto příkladně.

Poměrně zásadní informace pro mnohé lidi zazněla v těchto dnech a sice, že potraviny opět, na rozdíl od očekávání ministra zemědělství, oproti snížení DPH od ledna zdraží. Co na to říci?

Všechny ceny se odvíjejí od cen energií, takže snížení DPH o tři procenta lehce smažou zvýšené ceny energií. Nechápou to pouze ocáskové a ocasové. Ale máme štěstí, neboť náš ministr zemědělství je teolog. Třeba se za snížení cen potravin pomodlí.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Štěpánek., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseHorký , 10.12.2023 13:03:37
Čtyřiatřicet let po listopadu 1989 jsme už zase svědky toho, že justice na politickou objednávku likviduje vybrané osoby. To má ravdu. Rozdíl je jen v tom, že tenkrát se odsuzovalo za lhaní a příživnictví a dnes se odsuzuje za pravdu. Jinak má pravdu, co v tom článku píše.

|  23 |  0

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…