ODHALENO Proč po vás ta Slonková pořád tak jde? Andrej Babiš nezaváhal a odpověděl nám

29.04.2017 14:25

ROZHOVOR Dobrovolný odchod z vlády od vicepremiéra Andreje Babiše (ANO) čekat nemůžeme. Uvedl to v rozhovoru pro deník Právo, kde zároveň dodal, že pokud bude on odvolán, jeho kolegové z hnutí ve vládě zůstanou. ParlamentníListy.cz se jej zeptaly ještě na jeden aspekt. Na jeho bývalou zaměstnankyni Slonkovou.

ODHALENO Proč po vás ta Slonková pořád tak jde? Andrej Babiš nezaváhal a odpověděl nám
Foto: repro youtube.com / tan
Popisek: Sabina Slonková

Pane ministře, kde se v Sabině Slonkové bere ta obrovská touha po Vás neustále jít? To je skutečně tím, že jste ji vyhodil?
 
To se musíte zeptat paní Slonkové. Bohužel je pro mě velkým zklamáním. Dlouhou dobu jsem si naivně myslel, že je dobrá novinářka. Proto jsem ji také v minulosti zaměstnal jako šéfredaktorku Mladé fronty Dnes. Bohužel to, co dnes předvádí, je nejenom podle mě velmi neprofesionální. Tady už nejde o žurnalistiku, ale o mstu. Je to z její strany osobní, plné zášti a z jejích reportáží je to patrné.   
 
Vy jste ve čtvrtek médiím poslali, že „Agrofert zasílá společnosti Seznam.cz výzvu, aby portál zanechal své diskreditační kampaně“. Jste ochoten se bránit soudně jak proti Seznamu, tak proti fyzické osobě novinářky Slonkové?
 
Nemůžu mluvit za Agrofert, ale mám informaci, že pokud to bude nutné, bude se firma bránit soudně.
 
Jak si vysvětlujete, že jste v reportáži „Tajný plán, jak Agrofert ovládne firmu. Promluvil muž z Kosteleckých uzenin“ nedostali prostor? Vždyť novinářka Slonková pravidelně chodí na Vaše akce, kde se Vás ptá téměř na vše. Opravdu to v tomto případě neudělala?
 
Ano. Podle informací, které mám, paní Slonková nepožádala při přípravě své poslední reportáže Agrofert o stanovisko.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česko jako přívěšek, F-35 jako výpalné. USA jsou připraveny chránit jen některý vzdušný prostor. Rozborka profesora Krejčího

4:44 Česko jako přívěšek, F-35 jako výpalné. USA jsou připraveny chránit jen některý vzdušný prostor. Rozborka profesora Krejčího

„Nelze pochybovat o tom, že když se ve Washingtonu rozhodnou rozmístit v Česku či Polsku jaderné nál…