Odkryli jsme, jak Merkelová platí neziskovky, hlásí Petr Bystroň. A mluví o utajování zločinů v Německu

06.09.2018 4:41

ROZHOVOR "Právě jsme odkryli, že vláda přímo financuje levicová a proimigrační NGOčka neuvěřitelnou částkou 100 miliónů eur ročně. To je další skandál," říká bavorský zemský předseda Alternativy pro Německo Petr Bystroň. Sluníčkáře označil za pokrytce. "Kdyby chtěli zachraňovat a pomáhat, byli by všichni už v Líbyi, Iráku, v Sýrii, Libanonu a Pákistánu. Místo toho si pěkně žijí z peněz daňových poplatníků v Hamburku, Mnichově a Berlíně," říká Petr Bystroň. Popsal události v Chemnitzu a nešetřil Angelu Merkelovou. "Ta osoba v podstatě pohřbila Evropskou unii," říká Petr Bystroň. Postoj Andreje Babiše ohledně migrace a pomáhání pak označil za rozumný.

Odkryli jsme, jak Merkelová platí neziskovky, hlásí Petr Bystroň. A mluví o utajování zločinů v Německu
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Bystroň na brněnské konferenci o stavu Evropské unie s názvem: Je Evropská unie reformovatelná?

Tisíce lidí z různých zemí sledují, co se odehrává v německém Chemnitzu. Jak Vy situaci v tomto městě u česko-německých hranic vidíte?

Oproti tvrzení většiny německých masových médií o tom, že v Chemnitzu řádí náckové, ve městě demonstrují obyčejní lidé. Ventilují tak svou frustraci z migrační politiky vlády. Zatímco Merkelová ruku v ruce se socialisty a Zelenými již několik let podporuje masovou imigraci Arabů a Afričanů do Německa, většina Němců tuto imigrační politiku odmítá.

Anketa

Věříte Andreji Babišovi, když říká, že nepřipustí příchod ani jednoho nelegálního migranta do ČR?

57%
hlasovalo: 15255 lidí

A jak vnímáte to, jakým způsobem se někteří politici postavili k vraždě 35letého muže, která nepokoje v Chemnitzu vyvolala?

I v Chemnitzu probíhá ‚osvědčený‘ rituál, který byl aplikován v minulých měsících již nesčetněkrát. Kdykoliv občané povstanou a začnou proti vládě Merkelové demonstrovat, spustí se následující mechanismus: Národní fronta tvořená SPD, Zelenými, komunisty, odbory, různými NGO a také církvemi zorganizuje protidemonstrace. Čelní představitele těchto stran a organizací označí demonstranty proti vládě za krajně pravicové extremisty a nacisty, proti kterým je třeba bojovat. Média tyto názory masivně šíří a zároveň potlačují informace o negativních aspektech migrace. Je tomu tak i v Chemnitzu. Je to perverzní. Z veřejné diskuze máte dojem, že toho člověka zabili nacisti a ne migranti.

Protestovalo se nejen kvůli útoku, při kterém zemřel 35letý muž, ale také na druhé straně proti extrémní pravici. Podle některých médií některé z protestů totiž doprovázely násilnosti a útoky pravicových extremistů na přistěhovalce a na neněmecky vypadající osoby. Jak to tedy je?

Anketa

Sympatizujete s demonstranty, kteří v německé Chemnitz protestovali proti migraci?

98%
2%
hlasovalo: 21155 lidí
Ano, tyto dezinformace jsou cíleně šířeny a přebírány médii. Ty fake news mají dva zdoje: kancléřku Merkelovou a veřejnoprávní televizi ARD.

Jak Angela Merkelová osobně, tak i její mluvčí Steffen Seibert s odvoláním na blíže nespecifikované video tvrdili, že v Chemnitzu dochází k lynčování uprchlíků. Toto trvzení ovšem obratem ruky vyvrátil mluvčí saské prokuratury Wolfgang Klein. Renomovaný profesor Werner Patzelt spolu s 350 podpůrci kancléřku veřejně vyzval, aby svá tvrzení podložila fakty.

Merkelová ani Seibert doposud nebyli schopni podat žádné vysvětlení či podklady, které by jejich (falešné) tvrzení potvrdily. Přitom šíření fake news, že v Chemnitzu docházelo k lynčování uprchlíků, sloužilo jako podklad pro masivní útok politiků národní fronty proti demonstrantům a jejich očerňování jako nacistů.

Petici můžete podepsat zde.

Média ale také píší o tom, že do ulic vyšli zkrátka lidé, kteří se začínají ve svém vlastním městě, zemi bát a situace už je pro ně neúnosná. Z vašich zkušeností, jak se v tomto směru dnes „běžným“ lidem v Německu žije?

Přesně tak to je: demonstrují lidé z Chemnitzu, kteří už mají plné zuby toho, co se v posledních dvou letech děje. Jsou frustrovaní, že vláda proti jejich vůli pouští do země migranty z cizích kulturních a náboženských kruhů, aniž by pro tak závažné rozhodnutí měla souhlas obyvatelstva. Navíc financuje integraci migrantů do společnosti miliardami eur, které následně chybí při financování sociální a zdravotní péče pro původní obyvatelstvo. Tím vznikají velká sociální napětí.

No a situace eskaluje vždy v místě, kde je někdo jedním z těch migrantů zavražděn, jako předtím ve Freiburgu nebo v Kandelu.

To, že vyšlo takové množství lidí v Chemnitzu do ulic, se samozřejmě ocitlo i v mnohých médiích. Začalo se také ale mnohem více mluvit o údajné cenzuře právě ohledně zpráv kolem migrantů, dopadů uprchlické krizi. Existuje skutečně na tyto zprávy cenzura? Co se například v řadě médií vůbec nedozvíme?

I v případě Chemnitzu postupují mainstreamová média a politici opět podle stejného schéma: místo toho, aby se věnovali otázce, kdo vraždil, široce diskutují údajné pogromy proti cizincům. Hlasitě se ohrazují proti tomu, že lidé demonstrují, místo toho, aby zkoumaly, kdo je zodpovědný za to, že vraždili cizinci, kteří v Německu vůbec neměli být. Místo toho, aby kladli otázku, proč ti migranti jsou vlastně v Německu a kdo za to nese zodpovědnost a jak dalším takovým vraždám zabránit, raději produkují fake-news o tom, že německá lůza lynčuje uprchlíky.

Potlačování informací o tom, že vraždili migranti, má systém. Veřejnoprávní televize po vraždě Marie ve Freiburgu rozhodla, že zprávu nezařadí do večerních televizních novin, údajně proto, že se jednalo o „událost lokálního charakteru“. Toto rozhodnutí padlo v době, kdy už o té ‚události lokálního charakteru‘ běžela zpravodajství na televizních stanicích od USA přes Rusko až v Japonsku. O vraždě Mii v Kandelu zase veřejnoprávní televize nechtěla vysílat, protože se údajně jednalo o ‚Beziehungstat‘ mezi mladistvými, tedy něco jako vraždu z lásky mezi tínejdžery. To prosím v situaci, kdy vrah tu dívku ubodal nožem v místní drogerii za bílého dne.

Domníváte se, že to, co se právě odehrává v Chemnitzu, bude mít nakonec nějaký vliv na postoj vlády vůči migrantům? A může se nakonec stát, že v Německu dojde k plošným masivním demonstracím a nepokojům?

Události v Chemnitzu otřásají německou společností už teď. Určitě budou mít politickou dohru. Už jenom skutečnost, že kancléřka samotná šířila falešné zprávy, budeme projednávat v parlamentu.

Plošné demonstrace neočekávám, protože lidi jdou do ulic, pouze když mají silný podnět ze svého nejbližšího okolí. Ale plošná nespokojenost roste. Promítne se to do výsledku voleb v Bavorsku a Hesensku v říjnu. SPD a CDU s CSU ztratí hodně hlasů. A to pak otřese vládou i na spolkové úrovni.

Někteří evropští politici s migrační politikou Angely Merkelové rozhodně nesouhlasí. Podívejme se například na Itálii, ale i na Rakousko. Nakonec i český premiér Andrej Babiš uvedl, že Česká republika nepřijme v rámci přerozdělování migrantů ani jednoho uprchlíka. Uvedl také, že pomáhat ano, ale tam u nich. Co na to říkáte?

Anketa

,,Nebrat ani jednoho migranta," razí Andrej Babiš. Je to správná politika?

97%
3%
hlasovalo: 17676 lidí
To je rozumný přístup. Je prokázáno, že za stejné peníze můžete pomoct 30krát více lidem, když je podporujete v jejich regionu, než když to děláte v Německu.

Jenže zde je zakopaný pes. Všichni ti sluníčkáři jsou pokrytci. Nejde jim ani tak o to pomáhat a zachraňovat, jako o to přerozdělovat si miliardy eur na tuto bohulibou činnost do svých kapes. Kdyby chtěli zachraňovat a pomáhat, byli by všichni už v Libyi, Iráku, v Sýrii, Libanonu a Pákistánu. Místo toho si pěkně žijí z peněz daňových poplatníků v Hamburku, Mnichově a Berlíně.

Právě jsme odkryli, že vláda přímo financuje levicová a proimigrační NGOčka neuvěřitelnou částkou 100 miliónů eur ročně. To je další skandál.

A jak podle Vašich informací vnímají ostatní němečtí politici to, že „vítací strategii“ Angely Merkelové mnozí evropští politici už rozhodně nesdílí? Domníváte se, že například přístup Itálie může znamenat ohledně uprchlické krize posun „k lepšímu“?

Najděte mi jediného politika v Evropě, který tuto nesmyslnou politiku podporuje. Merkelová izoluje Německo v celé Evropě. Ta osoba v podstatě pohřbila Evropskou Unii. Díky její politice se Evropa rozpadá. Brexit je důkazem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Drulák: Tomuto člověku se vyplatil Fiala v Bílém domě. Není to Čech

10:02 Drulák: Tomuto člověku se vyplatil Fiala v Bílém domě. Není to Čech

„Byla to čistě rituální návštěva, která měla potvrdit naši absolutní loajalitu Washingtonu,“ hodnotí…