Odkryli jsme, jak Merkelová platí neziskovky, hlásí Petr Bystroň. A mluví o utajování zločinů v Německu

06.09.2018 4:41 | Zprávy

ROZHOVOR "Právě jsme odkryli, že vláda přímo financuje levicová a proimigrační NGOčka neuvěřitelnou částkou 100 miliónů eur ročně. To je další skandál," říká bavorský zemský předseda Alternativy pro Německo Petr Bystroň. Sluníčkáře označil za pokrytce. "Kdyby chtěli zachraňovat a pomáhat, byli by všichni už v Líbyi, Iráku, v Sýrii, Libanonu a Pákistánu. Místo toho si pěkně žijí z peněz daňových poplatníků v Hamburku, Mnichově a Berlíně," říká Petr Bystroň. Popsal události v Chemnitzu a nešetřil Angelu Merkelovou. "Ta osoba v podstatě pohřbila Evropskou unii," říká Petr Bystroň. Postoj Andreje Babiše ohledně migrace a pomáhání pak označil za rozumný.

Odkryli jsme, jak Merkelová platí neziskovky, hlásí Petr Bystroň. A mluví o utajování zločinů v Německu
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Bystroň na brněnské konferenci o stavu Evropské unie s názvem: Je Evropská unie reformovatelná?

Tisíce lidí z různých zemí sledují, co se odehrává v německém Chemnitzu. Jak Vy situaci v tomto městě u česko-německých hranic vidíte?

Oproti tvrzení většiny německých masových médií o tom, že v Chemnitzu řádí náckové, ve městě demonstrují obyčejní lidé. Ventilují tak svou frustraci z migrační politiky vlády. Zatímco Merkelová ruku v ruce se socialisty a Zelenými již několik let podporuje masovou imigraci Arabů a Afričanů do Německa, většina Němců tuto imigrační politiku odmítá.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…