Odvrhl islám a žádá Zemana: Neměňte pohled na muslimy, budete symbolem vlastenců

11.02.2013 18:31

ROZHOVOR Tajné služby jako BIS uvádějí ohledně islámského extremismu v Česku nepravdivé informace. Hlavně v mešitě v Brně se hlásá extremismus zcela otevřeně. Nakonec může dojít i k tomu, že se muslimové začnou se zbraněmi chystat na boj proti nevěřícím. Proto je drsný postoj nastupujícího prezidenta Miloše Zemana proti islámu správný a mohl by se tak stát symbolem pro vlastence a milovníky svobody. To si myslí Lukáš Lhoťan, autor knihy Islám a islamismus v České republice, jenž konvertoval k islámu, ale loni toto náboženství odvrhl.

Odvrhl islám a žádá Zemana: Neměňte pohled na muslimy, budete symbolem vlastenců
Foto: Archiv LH
Popisek: Lukáš Lhoťan utekl od islámu a dnes bojuje proti jeho extremistickým formám

Myslíte si, že se může Miloš Zeman ve funkci prezidenta stát hořící pochodní boje proti poislámšťování Evropy potažmo Česka?

Tak to opravdu nevím. Bude hodně záležet na tom, jak se zachová po nástupu do úřadu. Pokud nezmění svůj postoj a bude nadále trvat na tom, co řekl předtím, tak si myslím, že v tomto bude Miloš Zeman a Česká republika velkým symbolem pro všechny vlastence a milovníky svobody ve světě. Neboť by tím byla naše vlast jedinou evropskou a západní zemí, kde bude v tak významné pozici člověk s jasným postojem k islámu a islamizaci Evropy.

Vždy se zaštiťoval knihami jako Střet civilizací Samuela Huntingtona anebo Hněv a hrdost Oriany Fallaci. Jsou tyto knihy dle vás kvalitním argumentem proti islamizaci?

Tyto knihy jsou kvalitní samy o sobě. Základním argumentem proti islámu, i podle těchto knih, je islám sám. Přesněji ten základní zákon, že jediný správný islám je ten, který ustanovil Mohamed v sedmém století v Arábii a nic se na něm měnit nesmí. Tohle je základní argument a důvod proč nelze žít s islámem v míru, maximálně v příměří než islám získá sílu na to nastolit u nás své zákony.

Do jaké míry je evropská politika usmiřování s islámem strkání hlavy do písku, z čehož mohou v budoucnosti vzniknout velké problémy?

Jde o velký problém. Se vzrůstající integrací Evropské unie a omezováním svrchovanosti národních států může již za pár let dojít k tomu, že u nás sice bude muslimská komunita stále relativně malá, ale díky síle voličských hlasů muslimů na západě a silné integraci EU nás budou stejně politicky a administrativně ovlivňovat. Snaha usmiřovat si islám a praktikující ortodoxní muslimy je stejná, jako platit výpalné mafii. Neberou to jako znak vaší dobré vůle, ale jako důkaz vaší podřízenosti a slabosti. A jsem osobně přesvědčen, že příklad Kosova je ukázkou toho, jak se v následujících desetiletích bude postupně salámovou taktikou zavádět islám v Evropě. Tam, kde to nepůjde v celé zemi, se postupně budou otrhávat po vzoru Kosova regiony a samozřejmě snaha být zadobře s islámem povede k obětování Izraele, našich svobod, práv a podobných hodnot.

Zrovna Miloš Zeman vždy prohlašoval, že by tajné služby rozpustil, protože mu, když byl premiérem, nikdy nepřinesly kvalitní informaci. Do jaké míry jsou tyto služby v upozorňování na islámský extremismus v Česku státu prospěšné?

Podívejte se. Já nechci soudit práci tajných služeb jako celku. Nemám dost informací a nemám přístup k tomu, co předávají vládě. Ale v jedné věci se Zemanem souhlasím. Nepřímé důkazy ukazují na to, že české tajné služby podcenily schopnosti a plány islamistů a muslimů. Jak si jinak vysvětlíte fakt, že ministerstvo vnitra zveřejnilo zprávu o tom, že v brněnské mešitě se hlásá islámský extremismus a že šlo o trestný čin, ale Bezpečnostní informační služba naopak ve svých výročních zprávách tvrdila, že islámský extremismus v mešitách v Česku není? No a pak jsou zveřejněné záznamy několika pátečních kázání, které dokazují opak. Tedy jsou zde tři možnosti. Buď BIS o ničem nevěděla, nebo se to snažila z nějakého důvodu tajit, nebo jí lhali její informátoři mezi muslimy v mešitách.

Poslal jste do redakce fotografii mladíků v brněnské mešitě, kterak si tam hrají se samopaly. Do jaké míry se máme takových projevů bojovnosti bát?

Tak ten případ z fotografie byl spíše takovou recesí o jednom silvestru. Šlo o atrapu AK-47 pro airsoftovou hru, kterou donesl do mešity Lukáš Větrovec a zapůjčil ji jeden muslim. V mešitě tehdy přespávali muslimové a druhý den si šli zahrát airsoftovou hru neboť přece naše svátky neslaví. Problém je spíše v tom, že mnozí z českých muslimů, co chodí do mešit, se netají svou podporou teroristů z Hizballáhu, Hamasu, Čečenska a podobně. Sám předseda Islámské nadace v Brně a Ústředí muslimských obcí v Česku Muneeb Hassan Alrawi vyjádřil podporu teroristům z Hizballáhu, takže klidně může dojít k tomu, že až tu bude více muslimů a budou se cítit bezpečně, tak se začnou chystat už ne s airsftovými zbraněmi, ale pravými na boj proti nevěřícím. Atmosféra v českých mešitách tomu nahrává.

Měla by se podle Vás přitvrdit imigrační politika?

Tak to je dobrá otázka. Měli bychom stanovit kvóty na počet povolení trvalého pobytu a dlouhodobého pobytu z jednotlivých zemí. Dále těžko můžeme regulovat migraci v rámci EU, kde již dnes více muslimů přichází z evropských zemí v rámci EU, než ze zemí mimo EU. No a hlavně bychom měli udělat čistku na českých ambasádách v muslimských zemích. Pro knihu, na které teď pracuji, jsem totiž získal mnoho svědectví o tom, že na české ambasády v muslimských zemích se záměrně hlásí jako pracovnice české konvertitky k islámu a lidé sympatizující s islámem, kteří záměrně podporují příliv potencionálně nebezpečných muslimských aktivistů do Česka a naopak se snaží co nejvíce znemožnit pobyt a migraci do Česka lidem, kteří jsou v muslimských zemích perzekuováni a zde by mohli vyvíjet aktivity, aby na tuto perzekuci pod vládou islámu upozornili a varovali i před islámským nebezpečím.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

4:44 „Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

Vítězstvím Petera Pellegriniho v prezidentských volbách se nám nejbližší národ vymanil z jednostrann…