Okamura: Útočí na mě proimigrační fašisté. Strhané plakáty, lži o mně a teď i rozbité sklo od auta, zde je foto

26.07.2017 10:37

„Stop fašismu, fašizujícím tendencím, stop fašizujícímu násilí, které tu předvádí sluníčkáři podporovaní mainstreamovými novináři a politickými stranami,“ volá Tomio Okamura. Předseda hnutí Svobody a přímé demokracie tvrdí, že už začali k dosažení svých cílů využívat násilné metody a přidal pro příklad i fotografie. Podporovateli SPD někdo rozbil čelní sklo a světlo kvůli nálepce na kapotě, kde je Okamurův obličej a nápis Ne islámu, ne teroristům. Rád by prosadil úplný zákaz propagace islámu v České republice, protože islám má prý hodně společného s nacismem.

Okamura: Útočí na mě proimigrační fašisté. Strhané plakáty, lži o mně a teď i rozbité sklo od auta, zde je foto
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Někdo vypouští o vaší osobě falešné zprávy, dokonce založil falešný zpravodajský server, vymyslel rozhovor s vámi. Víte, o koho se jedná? 

Potvrzuje se, na co upozorňuji už delší dobu, že proimigrační, promultikulturalističtí a prounijní aktivisté, různí sluníčkáři podporovaní všemi Schwarzenbergy, Sobotky, Pelikány, Joury, Gazdíky, Bělobrádky, Halíky, Drahoši, Voráčky a dalšími jsou v podstatě fašisté. Skutečně již několik let zaznamenáváme těžké fašizující tendence odněkud, odkud bychom je vůbec nečekali. Tyto fašizující tendence jsou podporovány novináři mainstreamových médií v čele s Českou televizí, Mladou frontou, Reflexem, Lidovými novinami, Českým rozhlasem a mnoha dalšími, kteří vlastně společně s politiky a aktivisty rekrutovanými kolem takzvané pražské kavárny prosazují zcela natvrdo a nekompromisně – jako při nástupu Hitlera – jediný správný názor. 

Zároveň velice tvrdě, nekompromisně a násilně perzekvují, cenzurují a umlčují jakékoliv názorové odpůrce. Dokonce se v poslední době začaly dít přímo kriminální násilnosti, kdy například právě tito lidé poškodili auto Jaroslava Paima, kterému rozmlátili čelní sklo a přední světlo jenom proto, že měl na kapotě auta nalepenou samolepku s mým obličejem, logem hnutí Svoboda a přímá demokracie a na ní je napsáno: Ne islámu, ne teroristům. Přitom předpokládám, že v demokratické společnosti a i v České republice jde o názor většiny obyvatel. Je to neuvěřitelné. 

Anketa

Máte rádi Jarka Nohavicu?

92%
8%
hlasovalo: 6750 lidí

Sluníčkářští, prounijní, multikulturní fašisté v podstatě začínají využívat násilné metody, aby umlčeli nás demokraty, kteří chceme demokracii a svobodu. My v SPD takové chování odsuzujeme, ale koresponduje to s tím, co se děje dnes a denně. Tito lidé strhávají naše plakáty SPD, ničí je a přelepují, což by nás v hnutí, a to je nás přes jedenáct tisíc, ani nenapadlo. Zároveň v minulosti už narušovali naše demonstrace, aby nám zabránili nechat demokraticky vyjádřit občany jiným než probruselským, prounijním, proislámským názorem. My říkáme stop fašismu, fašizujícím tendencím, stop fašizujícímu násilí, které tu předvádí tito lidé podporování mainstreamovými novináři a politickými stranami. 

Takže netušíte, o koho se konkrétně jedná? 

Známe okruh lidí, v němž se pohybuje, a máme s tím už zkušenosti, ale konkrétně nevíme. Místo, aby přišli otevřeně, demokraticky a nenásilně diskutovat, tak používají násilné a kriminální metody. 

Oznámili jste strhávání plakátů na policii? 

My preferujeme jinou metodu. Máme před sebou říjnové parlamentní volby a vyzýváme voliče, aby přišli k volbám, aby hnutí Svobody a přímé demokracie mohlo dosáhnout nejlepšího výsledku a mohli jsme vrátit Českou republiku zpět ke svobodě a demokracii. Naším nástrojem jsou demokratické volby, a pakliže dostaneme dost hlasů a koaliční potenciál, zasadíme se, aby v České republice byla svoboda a demokracie. 

Letní koupání v Česku zasáhla diskuze, zda se na koupaliště smí, nebo nesmí nosit muslimské plavky, takzvané burkiny. Zastánci tvrdí, že je trapné někomu nařizovat podobu plavek a že ještě před 100 lety jsme se koupali také zahalení. Odpůrci argumentují hygienou, ale zejména tvrzením, že jde o další krůček invaze islámu do našich životů, o zavádění jejich představ o normách. Kam se přiklonit? Je tato otázka vůbec otázkou k diskuzi? 

Nošení symbolu islámu na veřejnosti je vyjádření politického islámu, vyjádření ideologie. A my říkáme od počátku zcela jasně, že prosazujeme zákaz islámu v České republice, zákaz nadřazenecké ideologie, náboženského rasismu. Islám je ideologie, která hlásá nadřazenost věřících nad nevěřícími. Je to ideologie, která hlásá nadřazenost mužů nad ženami. Nejen proto vidíme podobné aspekty, jako měl nacismus; a ten, jak víme, zakázán je. Vidíme v tom paralelu. Proto jsem už před dvěma lety navrhl v Poslanecké sněmovně, abychom hlasovali o zákazu propagace práva šaría a džihádu na území České republiky a můj návrh byl hlasy ČSSD, hnutí ANO, TOP 09, ODS a KDU-ČSL zamítnut. Proto prosím voliče o podporu, abychom prosadili tento zákon. 

Prezident Miloš Zeman vyzval ministra financí Ivana Pilného, aby přehodnotil 11 miliard korun, které putují neziskovým organizacím. Jak se stavíte k neziskovým organizacím? Škodí dění v České republice? Nebo pomáhají? 

Naše hnutí má jako jediná parlamentní formace přímo v politickém programu zrušení státního financování všech neziskových organizací s politickým programem. Máme na mysli neziskovky, které mají v programu přijímání migrantů, integraci migrantů, multikulturalismus, propagaci Evropské unie, propagaci islámu a tak podobně. Neziskové organizace, se kterými nemáme problém, se starají o starší lidi, o děti. 

Takže charita? 

Slovo charita jsem úmyslně vynechal, protože například katolická charita parazituje na migraci. Navíc navrhujeme, aby veškeré neziskové organizace financované ze zahraničí ve vyšší hodnotě než půl milionu korun ročně se samy označily, aby všichni občané věděli, čí zájmy hájí; a neříkám, zda kladně, nebo negativně, ale abychom věděli, odkud vítr vane. Dále navrhujeme, aby neziskovky financované z veřejných prostředků podléhaly kontrole hospodaření Nejvyššího kontrolního úřadu, což dnes ze zákona není. Mnohé dostávají stamiliony z veřejných prostředků včetně těch, které integrují migranty. Jejich hospodaření nespadá ze zákona pod kontrolu Nejvyššího kontrolního úřadu. Pokusili jsme se to prosadit, ale nenašli jsme podporu. 

Mimochodem tyto návrhy jsou vypracovány naším hnutím, ale nejde o žádný nový nápad. Vychází z již funkčních zákonů platných ve Spojených státech, Izraeli a v Rusku. Zde bych rád dodal, že Rusko přijalo tento zákon jako poslední z těchto zemí podle amerického modelu. Vzpomeňme si, jak Evropská unie zcela lživě vzbudila antiruskou kampaň, když Rusko přijímalo tento zákon. Ruská vláda přišla na to, že jim v zemi bují politické neziskovky financové ze Západu a dělají podvratnou, protistátní činnost. A Evropská unie křičela o popírání demokracie, přestože jde o zákon, který už ve Spojených státech platí. Podívejte se, jaká obrovská je to lež a co předvádí prounijní propaganda. Američané a Izraelci jako první přišli na to, že neziskovky financované bůhví odkud dělají podvratnou činnost. Rusko pouze praktikovalo model ze Západu – a Západ začal křičet a obviňovat Rusko. Navrhujeme tedy, aby ty stamiliony, které dostávají české politické organizace, se ve státním rozpočtu přeskupily směrem k navýšení důchodů, podpoře rodin s dětmi a dostupné zdravotní péči pro všechny občany. 

Do hry o prezidentský úřad nakročil senátor a primátor Teplic Jaroslav Kubera. Ten například dlouhodobě tvrdí, že západní svět je tak předlužený, že to vyřeší jen válka: „Tuším, jak to skončí; jsem rád, že jsem tak starý, že už mi to nebude tak strašně vadit. Světovou válkou to skončí.“ Na adresu kritiků Vladimira Putina uvedl, že nikdo neví, zda by po něm v Rusku nepřišel někdo ještě horší. Platí též za obhájce kouření a kritika Evropské unie. Líbí se vám Kubera jako kandidát na prezidenta? 

Už z vaší otázky vyplývá, že pan Kubera, kulantně řečeno, obelhává občany. Asi si dělá legraci z kandidatury. Protože jak může někdo bojovat proti Evropské unii s ODS a jako její dlouholetý člen? ODS hlasovala pro Lisabonskou smlouvu, a nyní se k tomu nehlásí. 

Pokud si správně vzpomínám, Kubera pro Lisabonskou smlouvu nehlasoval… 

Pak ať se podívá, za koho kandiduje, koho reprezentuje. Jestliže je kandidátem ODS, tak by si ODS měla udělat pořádek, protože sama hlasovala pro ztrátu suverenity, pro diktát Bruselu nad Českou republikou, a nyní před volbami se přetvařuje a spoléhá, že lidé zapomněli. Proto zde připomínám, jak se chová ODS. Já takovému kandidátovi nevěřím. Když kritizuje Evropskou unii, ale na druhou stranu je čelným reprezentantem takové strany, je nedůvěryhodným kandidátem. 

Kdo bude mít v prezidentských volbách podle vás největší šanci? 

To by byla zcela předčasná odpověď. Do voleb je daleko a já myslím, že velice důležitý bude výsledek do voleb Poslanecké sněmovny. Sice jsem v politice krátce, ale nezažil jsem ve svém životě místo, kde jsou dva a půl měsíce (do voleb) tak dlouhou dobou. Co se všechno může stát. A vezměme si, že máme do prezidentských voleb půl roku. Nemůžeme vůbec predikovat a není zřejmé, kdo má největší šance. Dokonce i poslední předvolební debata může úplně otočit předpokládaný výsledek vítěze. Tím mám na mysli tehdejší odpověď Schwarzenberga, tuším, že v poslední debatě, kde přišla otázka na sudetské Němce a on jim vyjádřil podporu. Tím se převrátily preference na stranu Miloše Zemana na poslední chvíli. Výsledek může tedy ovlivnit i poslední debata a bylo by těžké předpokládat, co kdo řekne, jak se vyjádří a zamává preferencemi. 

Protože však žijeme v české mediální realitě, kde mainstreamová média lžou, manipulují a cenzurují podle různých zadání, tak skutečně platí, že kdo nebude mít zaplacená média, nemá dost dobře šanci v prezidentské volbě uspět. Přízeň se může otočit směrem k tomu, kdo média neplatí, v případě, že by se, ale zdůrazňuji, že si nic takového nepřeji, v blízkosti, nebo nedej Bože v České republice, stal nějaký teroristický útok. Bez mediální přízně by jistě taková situace nahrála Zemanovi, který vystupuje proti migraci a k problematice se staví čelem. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zuzana Koulová

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Řekněte to lidem ještě před volbami.“ Okamura poslal výzvu Babišovi

13:55 „Řekněte to lidem ještě před volbami.“ Okamura poslal výzvu Babišovi

Předseda SPD Tomio Okamura vyzval Babiše, aby ještě před volbami sdělil voličům, zda chce v případě …